Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kartal2378

kartal2378

Üye
Ne kasmasi yag gibi massallah.megawipe flasladiktan sonra kur.bir de v7 stabil onu kur.betalari kurma.stock kernel lede denedim boefla kernellede denedim ve dedimki Allah belani versin samsung demekki oluyomus

tdd46

tdd46

Üye
Ne kasmasi yag gibi massallah.megawipe flasladiktan sonra kur.bir de v7 stabil onu kur.betalari kurma.stock kernel lede denedim boefla kernellede denedim ve dedimki Allah belani versin samsung demekki oluyomus
megawipe yaparak kurdum beta 6.1 vardı o zaman gözle sayfa kaydırmaya kadar çalışıyor görsellik süper ama kasıyordu. Benim tel clom imei oldugu için boefla ile kullnamak mecburiyetindeyim ondan sorun yapıyor olabilir mi

kartal2378

kartal2378

Üye
Bende boefla ile kullaniyorum su an

kartal2378

kartal2378

Üye
Kasmamasi lazim.bir daha ustune kurun. Ya da 3 5 defa kapatim acin bir kac gun kullanin rom oturmasi lazim.ilk baslarda alisamiyomudur nazmi yapiyor nedir telefon[emoji2]

morki05

morki05

Üye
Kasmamasi lazim.bir daha ustune kurun. Ya da 3 5 defa kapatim acin bir kac gun kullanin rom oturmasi lazim.ilk baslarda alisamiyomudur nazmi yapiyor nedir telefon[emoji2]
Şimdi kurdum bir sorun yok gibi hoşuma gidiyor[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
arkadaşlar boefla kernel mi kuruyim yoksa stock kernel mi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
tamamdır boefla kullanıyorum o zaman

mr_luci

Üye
Kuran arkadaşlar hangi recovery ile kurduklarını yazabilir mi.2 ker kurdum 2 sindede samsung yazısında takılı kaldı. Mümkünse kuran arkadaşlar kurdukları recovery i burada paylaşabilir mi

kartal2378

kartal2378

Üye
Philz recovery ile

mr_luci

Üye
Dostum paylasabilirmisin

mr_luci

Üye
Konu başındaki odin le yükleniyor. Direk zip linki yokmu

DestRoyer006

Üye
samsung uygulamaları linkinde soru var

dersimli_62

Üye
Merhaba arkadaşlar 5.1 yukledikten sonra wifi yi acmak istediğimde açılmıyor. Sorun neyden Kaynaklı olabilir nasıl cozebilirim. Şimdiden teşekkürler.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar 5.1 yukledikten sonra wifi yi acmak istediğimde açılmıyor. Sorun neyden Kaynaklı olabilir nasıl cozebilirim. Şimdiden teşekkürler.
romda sorun yok ben yukleyince sorunsuz acildi ve diger yukleyenlerdende hicbir sikayet gelmedi wifi icin tekrar baştan temiz bir kurulum yapmani öneririm.

• Beğen
Tepkiler: dersimli_62
by.atalay

by.atalay

Üye
Evet arkadaşlar bir hafta önce v3.1 den v5.1e geçtiğimi söyledim ve bugün değerlendirme günü 1 hafta oldu :)
1 hafta öncesine kadar v3.1deydim v5.1 geçtim pişman olmadım gayet güzel hem stabil şarj durumuda çok iyi diğer forum sitelerindede araştırdım v5.1i onerenler genelde stock kernel ile oneriyorlardi (nd5) bende bu şekilde yükledim vede memnun kaldım gerçekten bir haftadır ne donma yaşadım ne kasma stock kernel ile kullanilirsa v3.1i aratmaz kesinlikle ayrıca 2g 3g seçeneği olması romda ayrı bi güzellik:) bide şarj durumundan bahsedecek olursam bu Roma yeni aldığım orjinal 3000mah batarya ile başladım direk çok memnun kaldım 1.5 gün dişimi sıkarsam 2 güne yakın gidiyor 5-6 saat ekran süresi aldığım gibi yaptığım testlerde 70 dakika full mobil veri açık face instagram takilarak sadece %18 düştüğünü gördüm belki bu bataryamin etkisi vardır fakat romunda etkisi olduğu bi gerçek v5.1 düşünen arkadaşlar geçsin ama stock karnelle kullansinlar v5.1+nd5 stock karnel tavsiyemdir:) ayrıca beyaz klavyeyi kafaya takmayin siyah klavye linki verebilirim isteyenlere flaslayinca düzeliyor rom güzel benim söyleyeceklerim bu kadar:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi