okanki
Üye
bana 4*3 lazım yoksa diğerleri çok ta mühimm değil.Teşekkür ederim ilginiz için.Şu samsungu anlamıyorum S3 telefonun 4,1,2 sine koyuyorsun bu klavyeyi ama 4,3 güncellemesinde yok.S3 mini de bile var hayret bişeymarkette var hocam touchpal yazarsan cıkar
4.1.2 den sonra alfasayısal yok o linkteki normal klavye. su an romda olan klavye o
tmm hocam bende 4x3 olmadan kullanamıyorum 4-3 e gecince bende cok zorluk cektim en sonunda touchpal buldum cok güzel klavye 4x3 özelliği var T12 diye geçiyor klavyedebana 4*3 lazım yoksa diğerleri çok ta mühimm değil.Teşekkür ederim ilginiz için.Şu samsungu anlamıyorum S3 telefonun 4,1,2 sine koyuyorsun bu klavyeyi ama 4,3 güncellemesinde yok.S3 mini de bile var hayret bişey
hatta kendi telefonumdan ekran görüntüsü vereyim.haa demin yok dediğin de ben yanlış anlamışım o zaman 4,3 ten sonra yok ama toucpalda var teşekkürler
ya bu klavyede bulamadım ben 4*3 ühaa demin yok dediğin de ben yanlış anlamışım o zaman 4,3 ten sonra yok ama toucpalda var teşekkürler
bak önce diller den türkçe dili indir. sonra resimdeki tr yazan yere tıkla oradan t12 yi seçya bu klavyede bulamadım ben 4*3 ü
tamam şimdi buldum ama orjinalinin yerini tutmuyoya bu klavyede bulamadım ben 4*3 ü
alışırsın 1 hafta bir değişiklik oluyor. ama alıştıktan sonra varya sana orjinal klavyeyi verseler yüklemezsin. mesela kelime hafızasını yedekleyebiliyorsun. orjinalde o yoktu formatta rom yüklemede gidiyordu. bunda yedek alabilir ve geri yükleyebilirsin. emoji destegi var bence harika klavye. 1 hafta falan alışma süresi oluyor bende ilk senin gibi oldum ama alışınca vazgecemiyorsun.tamam şimdi buldum ama orjinalinin yerini tutmuyo
Aynen vazgeçemiyorsun. Birde çok güzel farklı tema seçenekleri varalışırsın 1 hafta bir değişiklik oluyor. ama alıştıktan sonra varya sana orjinal klavyeyi verseler yüklemezsin. mesela kelime hafızasını yedekleyebiliyorsun. orjinalde o yoktu formatta rom yüklemede gidiyordu. bunda yedek alabilir ve geri yükleyebilirsin. emoji destegi var bence harika klavye. 1 hafta falan alışma süresi oluyor bende ilk senin gibi oldum ama alışınca vazgecemiyorsun.
custom romlar içinde en iyisi diyebilirim sana o derece tabiki bu benim açımdan. çok kişi oldu başka roma geçip tekrar buna gelenArkadaşlar gordugum ve okuduğum kadariyla rom gerçekten güzele benziyor malum bi kaç gün önce v3.1 çıkmış son haliyle rom şu anda performans,stabilite ve özellikle şarj bakimindan nasıl durumda gerçekten yüklenecek rom dediginiz bumu tavsiyeniz kesin mi ?)
custom romlar içinde en iyisi diyebilirim sana o derece tabiki bu benim açımdan. çok kişi oldu başka roma geçip tekrar buna gelenbir gören bir daha bırakamıyor dönüp dolaşıp geri geliyor ben bugün şarj süresi 5 saat ekran süresi aldım. performans bence güzel. dene kendin gör hocam birşey kaybetmezsin
uyarıya bakma uyarı gelebilir her telefonu açtığındaki uyarı o kadar önemli değil bazen yüklesen bile uyarı verebiliyor sen yüklemedigine eminmisin? eminsen yüklemediginden cihaz hafızasında ota updater klasörünün içine gir indirilen güncellemeler orada olur hafıza kartına kopyala onu manuel olarak cwmden kendin yükle.Ota dan v3.1 güncellemesi geliyo ama bi türlü yüklenmiyo wipe cacheyi seçtikten sonra cwm açıılıyo yes-install diyorum ama güncelleme telefonu açınca tekrar uyarı geliyo bunu nasıl halledicez ?
uyarı almamak için ayarlarından uyarıyı kapatınAynen bendede otadan guncelleme geliyor 2 de bir
dediğin gibi yaptım artık görünmüyo uyarı eyvallahuyarıya bakma uyarı gelebilir her telefonu açtığındaki uyarı o kadar önemli değil bazen yüklesen bile uyarı verebiliyor sen yüklemedigine eminmisin? eminsen yüklemediginden cihaz hafızasında ota updater klasörünün içine gir indirilen güncellemeler orada olur hafıza kartına kopyala onu manuel olarak cwmden kendin yükle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?