Aziz04
Üye
Basit aslında verdiğim linkten ju mobile'yi indirip kur gerisi kolay zaten sana verdiğim liste çıkar karşına silmek istediklerini silersin. Ayrıca svoice silmek istemezsen sen bilirsin ama bence sil. Türkçe asistan var istersen link atabilirim. Konu fazla dağılmasın lazım olursa özelden istersinelimde yok maalesef o kadar çok bilgim yok içinden çıkarıp indirip yüklemek yanlış yapmaktan korkuyorum
şarjı o kadar aşırı değil aslında normal. ne kadar şarj gidiyorki sende? benim tek farkettiğim gece telefon uyku halindeyken %4-5 civarı şarj gitmiş benim tek gördüğüm sorunu buV3 yukledim Super Fakat Sarj Yemesi asiri Nedeni nedir . Ram gayet Iyi temizleyince 350 e iniyor
ilk kullanım olarak öyledir normalde o kadar değilDakikada % 1 gidiyor Ilk kullanim olarakmi boyle bilmiom
Bazı düzenlemeler yapılacak sanırımV3 linki yayından kaldırılmış arkadaşlar daha dün konmuştu.1 günde neden geri çektiler ki
valla hiç bilmiyorum kardeşim hataları giderip 3.1 olarak yayınlayacağını söyledi. fazla gecikeceğini sanmıyorum çünkü herkes v3.0 ı bekliyordu oda beklentileri karşılamayınca geri çekti. Bu geri çekme olayıda yapımcının kendi zararına olduğu için fazla uzatacagını zannetmiyorumo kadar da önemli hatalar yok aslında düz 3,4 roma 5 basar nitelikte bakalım V3,1 gelsin birde onu görelim. Sizce ne zaman yayınlanır
dostum niye ingilizce yazıyorsun xda forumumu burasıI went back to v2 ok
dostum biz seninle konuşmadıkmiydi uzun uzunarkadaşlar sizce bu rom nasıl kurmalımıyım smart croll gibi özellikler çalışıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?