ofurkan
Üye
Yapılması gereken her şeyi yaptım v2 deki gibi stock kernel hızlıdır diye onu deniyim dedim telefon 2 dk da zor açıldı.İndirirken sorun mu oluştu sürekli rom atmaktan telefonun sisteminde mi bozukluk var bilemiyorum son bir kez indirip denicem yine aynı olursa artık telefonun değiştirilme zamanı gelmiş demektir bir tek bende var sorun çünkü.valla hocam bu ram olayı böyle olan tek sensin galiba benimki 500 e bile çıkmıyor. boeffla dan zram açtınmı? açtıysan hala aynıysa stock rom yükle
Arkadaşlar link sorunu benden kaynaklı değildir Romun yapımcısı bazı hatalar yüzünden aldığı şikayetler neticesinde linki kaldırmıştır ve sorunları düzeltip v3.1 olarak yeniden sürecektir...Yapılması gereken her şeyi yaptım v2 deki gibi stock kernel hızlıdır diye onu deniyim dedim telefon 2 dk da zor açıldı.İndirirken sorun mu oluştu sürekli rom atmaktan telefonun sisteminde mi bozukluk var bilemiyorum son bir kez indirip denicem yine aynı olursa artık telefonun değiştirilme zamanı gelmiş demektir bir tek bende var sorun çünkü.
Hocam linkte sıkıntı var galiba bir bakabilir misiniz
rica ederim dostum yorulma diye birşeymi olur ben buraya konu açıyorsam yardımcı olmak benim görevimdir. konu açıpta ilgilenmesem arkamızdan dünya kadar laf ederler.Yok onun farkındayım acaba link sorunu sadece bende mi diye sormak istedim.
Sizi de yorduk bu konuda baya kusura bakmayın çok soru sorduk
evet stock kernel kullanıyorum. artı olarak greenify programını kullanıyorum sık kullanmadığım uygulamaları uyutmak için. onun haricinde ekstra bir ayar yok. sildiğim uygulamalarda standart her zamanki sildiklerim hem zaten çoğu gereksiz uygulama v3.0 da silinmiş olarak geliyor.Kardes sen neleri sildin yada hangi ayarlari yaptin stock kernel mi kullanıyorsun
full versiyonu yok hocam onun yani en azından öyle apk olarak yok uygulama üzerinden bağış yapılarak oluyor. gerekte yok zaten root yerkisi verdikten sonra işini yapıyorSerdar kardeşim bi ricam olacaktı senden bu greenify fu ll versiyonu linki var mı bildiğin?
Tamam hocam. Marketten bakmıştım belki full versiyonu varsa onu kurayım dedim. Teşekkür ederim yinedefu ll versiyonu yok hocam onun yani en azından öyle apk olarak yok uygulama üzerinden bağış yapılarak oluyor. gerekte yok zaten root yerkisi verdikten sonra işini yapıyor
konuda bloatware diye dosya verdim onu indir cwm den yüklüyorsun. seçmece yani istedigin şeyleri yükleyebilirsin sağlam s voice içinde mevcutArkadaşlar S voice özelliği çalışmıyor acil detaylı anlatabilecek olan varmı?
valla kardeşim o özelliği kullanmadığım için bilgim yok şimdi baktım evet açılmıyor. bloatware dosyasında olabilir. dediğin şey acaba AllShare mi eğer oysa oda bloatware dosyasında varHocam yakındaki cihazlar özelliği yok sanırım.nearby devices uygulamasını bulabilir misin sana zahmet.ayarlardan etkinleştirmeye çalıştığım zaman kendiliğinden kapatıyor yakındaki cihazlar ayarını
pardonn onda değildi otadan bir güncelleme gelmişti onun içinde vardı. biraz beklerseniz s-voice verebilirimburada öyle bişeye rastlamadım.Svoice yok içinde zipi inceledim ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?