serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok hocam yanlışlık yok ram ilk zamanlar öyle oluyor sonra zamanla oturur iyice 500 de gayet iyi. evet yapımcı iki tane browser koymuş birisi note 3 birisi s3 browseri. root explorer tarzı bir programla system/app içinden sbrowser.apk ve sbrowsertry.apk sil orjinal s3 browseri kalsın sadece bu sil dediklerim note3 browserioldu dostum teşekkürler. bi de internet tarayıcısı uygulama menüsünde 2 tane görünüyor. ayrıca ram optimizasyonu için stock kernel kurdum fakat uygulama hafızasını sıfırladığımda bile 500lerde acaba yanlış bişey mi yaptım?
vardır hocam bazen böyle yedekten geri yükleyince sorun çıkarabiliyor en iyisi sil tekrar indir yükle düzelecektirvalla ne yalan söyleyim çok güzel rom bi çok custom rom denedim en doyurucu ve stabil bu. son olarak kafanı şişirdim ama uygulamarı titaniumla geri yükledim bildirim sorunu çıkarır mı şuan whatsappta sorun yok ama tapatalk bildirimleri gelmiyor onunla ilgisi var mıdır?
çok sağol ilgilendiğin için dostum. kolay gelsinvardır hocam bazen böyle yedekten geri yükleyince sorun çıkarabiliyor en iyisi sil tekrar indir yükle düzelecektir
eyvallah Allah razı olsunçok sağol ilgilendiğin için dostum. kolay gelsin
onlarıda denediysen hocam sıkıntı rom kaynaklı olabilir.Hocam Anasayfa ya basılı tutuncada uygulama yüklenmedi diyor
Wallpapercropper. apk
secwallpaperpicker.apk
bu iki apk yi v2 den alıp sisteme attım yine de olmadı. acaba sorun nerde olabilir ?
alır ya sikayet çok olursa normalde biz bu romu tamamen hatasız bekliyorduk yine var. ya yeni versiyon çıkar yada bir fix paketi yayınlarGüncelleme alır umarım. xda da yazdım çat pat
düzelir yakınca çünkü v3.0 dan millet çok şey bekliyordu böyle hatalar olması adamın kendi zararına olur o yüzden birşeyler yapar ya v3.1 falan çıkarır düzeltme amaçlı birşeyler yaparFix atsın be abi. evde pc yok kafeden indirmek rezaletsağolsun ttnet
normalde otada bir güncelleme geldi ama oda sorun yaptı ve o sadece kamera sorunu ve senk. butonu için ama sorun çıkarıyor otada güncelleme gelirse yapmabekliyoruz insallah beklentileri karşılar. en azından bir fix yayinlamali. boşuna mi Ota koydu
ah bide anlasam ceviririmde :d googledan ceviriyoruz oda sacmalıyor anlaşılmıyorHocam bana cevap vermiş xda da sana zahmet bana bir çevir ne diyor eleman
muhaha cahillik zor hocam bende bakıyorum birşey anlamıyorum. anladığım kadarı ileso what to do ?
hayırdır yani napalım gibi mi demek istiyor bu
ulan lanet olsun bu İngilizceye
Bende çeviriden bir yorum attım birazda o ugrassinmuhaha cahillik zor hocam bende bakıyorum birşey anlamıyorum. anladığım kadarı ile
ayarlar-ekran-duvar kağıdı-kilit ekranı oradan bak diyor olacakmı bi bakalım dio
tüm hatalar ortaya çıksında diyo hepsine otadan güncelleme vereyim dio
heralde böyle birşeyler demek istiyor
google da işi bilmiyor çeviemiyorBende çeviriden bir yorum attım birazda o ugrassin
genel olarak anladım ama yine de emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?