Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Androidfilehost.com da yüklenme tarihi dün gösteriyor

apache61

Üye
Status 7 Hatası aldım dediğiniz kurulum aşamalarını yaptıktan sonra . Romdandır deyip başka rom denedim yine aynı hatayı aldım . Mega wipe da dahil adımları yaptım daha önce karşılaşmamıştım ne yapmam gerek .

Konu Sahibi
status 7 hatası alıyorsan cwm dendir hangi cwm kullanıyorsun?

Aziz04

Üye
Kardeş romu tekrar yükledim gayet stabil akıyo maşallah yanlız bi tek arama geldiğinde (Bazen) telefon çalıyor ama ekran gelmiyor. ekranı açıp baktığımda yine kimin aradığına dair bilgi yok. Durum çubuğunu aşağı çektiğimde görebiliyorum ancak. Bi tek bu sorun var paylaşmak istedim seninle.!

Tepkiler: Turkcell21
    Konu Sahibi
ilk defa rom kuracağım nelere dikkat edeyim ?
hocam herşeyi konuda detayı ile anlattım. konuyu takip ederek yüklersen bir sorun yaşamazsın hocam o sorun var ama 2 saniyelik bir sorun var arama geldiğinde 2 saniye sonra ekran uyanıyor. onun haricinde bir sıkıntı olacagını zanentmiyorum daha yeni yükledin olabilir yeniden başlat telefonu bir daha dene

apache61

Üye
status 7 hatası alıyorsan cwm dendir hangi cwm kullanıyorsun?
6.0.4.7 kullanıyordum inceledim yabancı forumları ve recovery den çıkarken root yok uyarısı aldım sonra philiz touch yükledim root yaptım ve başka romu yeniden denedim yüklendi . Eğer beğenmezsem bunu deniyeceğim sağolun .

benim telefon yurt dışı kernel falan var onu nasıl yüklicez ?

Konu Sahibi
cwm ile yükleyeceksin önce kernel sonra modem. patchli kernel ve modemi

Tepkiler: darkblademaster
eyvallah kardeşim dediğim gibi ilk defa yükleyeceğim cwm açılımını söyler misin şuan reset attım telefona bekliyorum

Konu Sahibi
eyvallah kardeşim dediğim gibi ilk defa yükleyeceğim cwm açılımını söyler misin şuan reset attım telefona bekliyorum
cwm nin açılımı clockworkmod recovery. orjinal telefonun recovery si ile yükleyemezsin konudaki cwm 6.0.3.6 yı odin ile telefonuna yükleyeceksin yoksa romu yükleyemezsin

Tepkiler: darkblademaster
kardeşim biraz rahatsız edicem kusura bakma ben suan odin ile yükledim youtubedan cwm ile kurmaya bakyorum bişey anlamış değilim anlatım videosu var mı bu yükleyeceğimiz şeylerin hepsini kapsayan

Konu Sahibi
kardeşim biraz rahatsız edicem kusura bakma ben suan odin ile yükledim youtubedan cwm ile kurmaya bakyorum bişey anlamış değilim anlatım videosu var mı bu yükleyeceğimiz şeylerin hepsini kapsayan
Kardeşim konudaki cwm 6.0.3.6 yı odin ile yüklediysen gerisi kolay. şu an bende öyle bir video yok ama herhangi bir custom rom yükleme videosuna bakabilirsin custom romlar hepsi zip seklindedir ve cwm den yüklenir. odinden cwm yüklediysen romu ve pathchlı kernel ve modemi ayrı ayrı hafıza kartına at sonra ses açma orta tuş ve güç tuşu ile recovery moda gir oradan install zip de oradan sdcard1 veya externalsd card seç hafıza kartına gir yani romu seç romu yükle. bitince telefonu yeniden başlat. sonra şebeke ve imei sorunu olursa tekrar kapat recovery moda gir önce patchlı xxugmk6 kernel sonra patchlı xxugmk6 modem yükle.

kardeş v3 ne zaman upload edilcek ya

arkadaşlar v3 yayınlanmıştır link bu. hocamda kısa zamanda konuyu güncelleyecektir herkese hayırlı olsun daha da s3 e rom gerekmez heralde

Tepkiler: Aziz04
    Konu Sahibi
arkadaşlar v3 yayınlanmıştır link bu. hocamda kısa zamanda konuyu güncelleyecektir herkese hayırlı olsun daha da s3 e rom gerekmez heralde
link eklendi hocamda sabah eklediği zip dosyası bozuktu geri çekti işmdi tekrar upload etti. indiriyorum şu anda deneyeceğim sağlam ise dosya ekleyeceğim konuya

linkte sorun yok dimi indirebiliriz artık