c6-01 de oyunu açma sorunu yaşayanlar EA amblemi gelince tuş kilidini kapatıp açsınlar bazen oyun açılmıyo bikaç kez denerseniz oyun açılacaktırçooooook sağol bende bunu bekliyprdum çooook teşekkürler
----------Eklendi @ 21:09:04 ---------- Yazıldı @ 21:08:26 ----------
bu arada c6-01 de çalışır her halde
----------Eklendi @ 21:10:44 ---------- Yazıldı @ 21:09:04 ----------
tamam şimdi gördüm yazıyı![]()
tama bende buldum çözümüc6-01 de oyunu açma sorunu yaşayanlar EA amblemi gelince tuş kilidini kapatıp açsınlar bazen oyun açılmıyo bikaç kez denerseniz oyun açılacaktır
birinci sayfaya tıkla orada indirme butonu varbeyler oyun indirmek istiyorum ama acinca sizin bu msjlari goruyorum sadece nerden nasil indircem oyunlari yardmlr icin tsk.
----------Eklendi @ 23:39:58 ---------- Yazıldı @ 23:39:28 ----------
bu arada tel.c601
Sorma ya Asphalt 6'da da aynı sorun var. Henüz yeni telefon olduğundan böyle herhalde. 2012 başında 603'lere güncelleme gelicek ondan sonra daha stabil olur diye umuyorum.ya beyler bu nalet oyun 603 de kasarak oynuyor ama gt racing de bi sorun yok telefon n8 den hızlı ve diğer oyunları harika oynatıyor sizce neden böyle bir sorun var![]()

kardeş bende sertifika hatası vermedi açlıdı sorunsuznokia c6-01e oyunu hiç yükleyemedim hep sertifika hatası veriyor ne yapmalıyım arkadaslar