NOKİA 808,DE ÇALIŞAN VERSİYONU YOKMU YAWW
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap infazcı' Alıntı: NOKİA 808,DE ÇALIŞAN VERSİYONU YOKMU YAWW Genişletmek için tıkla ... çalışmadı mı
selim12352 Üye arkadaşlar ben indirmistim yüklemedisenfika yok diyordu uyuz oldum allah aşkına bana link atın indireyim telim nokia n8
arkadaşlar ben indirmistim yüklemedisenfika yok diyordu uyuz oldum allah aşkına bana link atın indireyim telim nokia n8
asigsasi Üye selim12352' Alıntı: arkadaşlar ben indirmistim yüklemedisenfika yok diyordu uyuz oldum allah aşkına bana link atın indireyim telim nokia n8 Genişletmek için tıkla ... bunu dene bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
selim12352' Alıntı: arkadaşlar ben indirmistim yüklemedisenfika yok diyordu uyuz oldum allah aşkına bana link atın indireyim telim nokia n8 Genişletmek için tıkla ... bunu dene bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ARM_TR Üye Ediz Yiğit' Alıntı: OpenGL desteği ve PowerVR SGX GPU olan telefonlarda çalışır. Genişletmek için tıkla ... Benim C6-01'imde sorunsuz çalışyor ve oldukça hızlı
Ediz Yiğit' Alıntı: OpenGL desteği ve PowerVR SGX GPU olan telefonlarda çalışır. Genişletmek için tıkla ... Benim C6-01'imde sorunsuz çalışyor ve oldukça hızlı
selim12352 Üye hack derken? Benim tel format attım belle bu kardeşnere baksam indirsem hep aynı hata veriyor
Marco Laren Üye Ahmet Özpolat' Alıntı: Nokia 500 de Çalişiyormu Genişletmek için tıkla ... Telefonda gpu olmadigi icin calistirmaz ama www.maxicep.com/forum/konu/gameloft-need-for-speed-shift-3d-nokia-500.957696/ bunu acar
Ahmet Özpolat' Alıntı: Nokia 500 de Çalişiyormu Genişletmek için tıkla ... Telefonda gpu olmadigi icin calistirmaz ama www.maxicep.com/forum/konu/gameloft-need-for-speed-shift-3d-nokia-500.957696/ bunu acar