[EA Mobile] Need For Speed Shift v1.00(5) S60v5/Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

extra_ömer

Üye
Arkadaşlar yeni Sony Ericsson Vivaz aldım. Pes 2011, Sihft, Rally Master gibi bazı symbian 3 oyunlarını açabiliyor. Youtubeda oynayanlar var. Ben serfitika hatası alıyorum nedeni nedir ?

Sitenizde yeniyim o yüzden özel mesaj olarak atarsanız memnun olurum. Şimdiden tşk

wildtiger223

wildtiger223

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler.tel almaya gelince bende c7-00 almayı düşünüyorum neredeyse n8 ile aynı gibi göründu bana tavsiye edermisiniz peki?

JrLinq

Üye
Nokia C7 de çalışırmı ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler

heavenhawk

heavenhawk

Üye
tşkkürler

uguro

uguro

Üye
:oke:
öncelikle paylaşım için teşekkürler.tel almaya gelince bende c7-00 almayı düşünüyorum neredeyse n8 ile aynı gibi göründu bana tavsiye edermisiniz peki?

Kardeş bende C7 aldım memnunum ancak Fotoğraf çekmek senin için önemli ise 100 tl fazla ver N8 al derim C7 de otofokus yok ve yakındaki fotoları berbat çekiyor hmm uzak fotolarda ezer geçer birçok teli ancak yakın fotoda 5800 dan kötü çekiyor ....Aklında bulunsun .....KVK ya gittim kamerada sorun mu var diye bi problem yok sizde donanım olarak otofokus yok ve program yada yazılımla düzeltilebilecek bir sorun değil dediler...8mp kamera yakın çekimde hiçbir işe yaramıyor alırken birdaha düşün derim...

----------Eklendi @ 19:01:59 ---------- Yazıldı @ 19:01:19 ----------

Bu arada paylaşım için teşekürler.....

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürlerr... :) güzel oyun :)

MAHONİ_29

Üye
ttpod v3.1 3.1.orjınal.modified.sisx.n8.de.calışırmı.mesjınızı.bekliyorum.teşekkürler.:hmmm

Tahayilmaz22

Üye
nokia C7 çalıştırmaz mı ?

charless400

Üye
tesekkurler

hüseyinyalcin

Üye
e7 açarmı bu oyunları ?_???

hüseyinyalcin

Üye
i phone açıyosa 5800 niye açmıyo ??

OğuzcanAbi

Üye
wuuw tşkler

dreamer1981

Üye
Hocam link silinmiş tekrar yüklermisiniz

bLuE GhOsT

Üye
arkadaşlar ben nokia c6-01 aldım,bu oyun çalışırmı telefon symbian^3 işletim sistemli,yardımcı olursanız sevinirim:bilmm:bilmm

marsharun

marsharun

Üye
arkadaşlar ben nokia c6-01 aldım,bu oyun çalışırmı telefon symbian^3 işletim sistemli,yardımcı olursanız sevinirim:bilmm:bilmm

Tabi ki de çalıştırır. Ben de C6-01 kullanıyorum ve çok rahat oynuyorum. Symbian^3 oyunlarının hepsini kaldırır telefonun n8 le aynı işlemciye ve ram e sahip çünkü.

mınmın

Üye
bu oyunlar galaxy s2 de falan çalışırmı

Üst Alt