[EA Mobile] Need For Speed Shift v1.00(5) S60v5/Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

tarhani

Üye
Arkadaşlar
Bu oyun Türkçe olsaydı çok daha güzel olurdu. Umarım ileride Türkçe olanıda çıkar veya Türkçe'ye çevrilir.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Sorma ya Asphalt 6'da da aynı sorun var. Henüz yeni telefon olduğundan böyle herhalde. 2012 başında 603'lere güncelleme gelicek ondan sonra daha stabil olur diye umuyorum.

Asphalt 6 nın Belle Sürümü Var Forumda Biraz Araştırırsan Bulabilirsin ama NFS Shift İçin Bilmiyorum.

4best

Üye
arkadaslar ben E7 kullanıcısıyım sizlere bi sorum olucaktı herhangi bir oyun fark etmez bende bütün oyunlar da araba saga cekiyor düz tuttugum halde telefonu bu kronik bi problem mi ? galaxy s2 'im de kalibre ayarları var fakat yeni e7 mizde bu ayarı bulamadim sizce durum nedir ?

Homefront

Homefront

Üye
arkadaşlar shift 2 varmı

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Darhdll ve Darhdl
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

omeren313

omeren313

Üye
certifica error diyo :S

Rookie66

Rookie66

Üye
Kardeşim.Ben bu oyunu indirdim telefonuma yükledim EA fotosunda kalıyor müzik çalıyor sadece menü gibi bişey hiç gelmiyo bu neden acaba
Not:Telefonum nokia 701 modeli

covar

covar

Üye
bende var bu oyun calışıyo ama hoşuma fazla gitmedi

lakos40

Üye
beyler c6-01 açarmı bu oyunu ?

Rookie66

Rookie66

Üye
Kardeşim.Ben bu oyunu indirdim telefonuma yükledim EA fotosunda kalıyor müzik çalıyor sadece menü gibi bişey hiç gelmiyo bu neden acaba
Not:Telefonum nokia 701 modeli
Cevap verecek kimse yokmu ya lütfen birniz cevap verin

deniz123

deniz123

Üye
Teşekkürler

aosman61

aosman61

Üye
saol

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
N8'imi aldığımda bu oyunda birlikte gelmişti.Cfw atınca oyun silinmişti.Teşekkürler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Çok büyük bir hevesle oyunu indirdim,ama EA çıkıyor kalıyor,oyun açılmıyor.

uater

uater

Üye
Beyler bu oyunu zip olarak indirdim. Şifre istiyo nedir bunun zip şifresi bilen yazsın.

oguz204

oguz204

Üye
N8-00 sorunsuz açıyor C6-01 küçültük biraz bekledikten sonra çalışıyor...Oyun güzel sensörle oynanabilmekte ama neden c6-01 de küçültüp büyütmek gerekiyor.

sunrise_21

Üye
tşkler

tempestshine

tempestshine

Üye
N8 ile gelmişti bu oyun.çok zevkli değil.yinede :tşk:

Üst Alt