E7nizden memnunmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

E7nizden memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
Tabi istediğin kadar soru sorabilirsin. :)
Aspalt 5 çok az kasıyor. Ama avatarda hiç sorun yaşamadım. Diğer oyunların hiçbirinde kasma yok.

Oyunların hepsi ekrana uyumlu oyunlar. Onun için oynanmıyor. Ama daha basit oyunlar yüklerseniz tuşla oynayabilirsiniz.
Örneğin symbian v5 de ekranda büyük tuşlar çıkan oyunları atarsanız. Klavyeyi açtığınızda o tuşlar gidiyor. Ve klavyeyle oynayabiliyorsunuz.
N900de klavyeyle uyumlu olmayanları bile klavyeyle oynamayı başardılar.
Bakarsın bunuda yaparlar :thumbup:

----------Eklendi @ 00:37:03 ---------- Yazıldı @ 00:33:15 ----------

Bu nokianın symbian'ı işte. Daha bende böyle bir problem görmedim ama telefonu çok fazla gereksiz uygulamalarla doldurunca olabiliyor.
Format atabilirsin. Önce telefonu yedekle sonra format at. Anında problemleri düzeliyor.
Uygulama seçerkende dikkatli ol. Telefona yüklerkenki uyarıları dikkate al. ''telefona zarar verebilir türünden"

Cihaz benim değildi, o yüzden hiçbir şey yüklemedim. Zaten 2 gün kadar falan elimde kaldı zaten o yüzden pek yorum yapmak istemiyorum iyi inceleyemedim.

serkanet

Üye
otofokus yok 8 mp led flaş var klavye geç tepki veriyor yakın çekim berbat klavyeyi sürekli kullanmaya gelmez aç kapat kasaya sürtünmeden dolayı zarar verir e7 iyi değil n8 tavsiyemdir

akibet2

Üye
Arkadaşlar Dartyde Yaklaşık 30 dakikadan fazla inceleme fırsatım oldu

Bir n8 Kullanıcısı olarak her iki telefonunda bir'e bir karşılaştırma şansım oldu

Kamera açısından Tabiki n8 ile yarışamaz ama bir i phoneden daha iyi resim çekiyor gibi geldi bana
Kayan Klavye olayı bence biraz daha fazla üzerinde çalışılabilirdi zira klavyeyi açmak biraz zorluyor sanki telefon kırılıcakmış gibi bir his uyandırdı bende
Uygulama açma ve çalıştırma hızını açıkcası kontrol edemedim çünkü denediğim E7'de hiç bir uygulama yüklü değildi bu yüzden donmalar olmadı
Oyunlar konusunda Nfs n8 ile aynı kalitede oynatabiliyor
4 inc Lik ekran ve yaklaşık 1-2 cm kenar genişliğinide eklersek n8'den biraz daha kaba bir telefon diyebilirim elde tutması ve zarif eller için kullanımı bence zor olabilir çünkü telefon olarak n8'den bile daha büyük :D HTc desire Hd ile yarışabilir :D
uygulama konusunda evet tam bir iş telefonu olabilir çünkü içinde yüklü gelen uygulamalar genelde iş üzerine ve bunları açma hızı gayet tatmin etti beni ( ama belirttiğim gibi sade bir telefonda denedim )

Şimdilik benm görüşlerim bu kadar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
vay be E7'ciler gelmeye başladı hep n8-c7 olarak gidiyodu muhabbetler..
e7 güzel bir renk kattı foruma
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar:bigstar:

endosato

endosato

Üye
    Konu Sahibi
vay be E7'ciler gelmeye başladı hep n8-c7 olarak gidiyodu muhabbetler..
e7 güzel bir renk kattı foruma
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar:bigstar:

Hoş bulduk. E7 ci olarak telefonumdan memnunum. Eleştirilerin çoğuna katılmıyorum :D

----------Eklendi @ 16:50:53 ---------- Yazıldı @ 16:49:20 ----------

otofokus yok 8 mp led flaş var klavye geç tepki veriyor yakın çekim berbat klavyeyi sürekli kullanmaya gelmez aç kapat kasaya sürtünmeden dolayı zarar verir e7 iyi değil n8 tavsiyemdir

Yakın çekimi gerçekten berbat. Oto fokus olmaması kötü gerçekten. Ama e7 tavsyem n8e göre.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende bursa altıparmak nokia shopa gittim standta E7 vardı tabi kaptım hemen n8 ile kıyaslamaya başladım açıkçası tasarım olarak bence PİYASADA N8 eşşizliğinde telefon yok..
Yani E7 N8 in yanında çok kaba ve iri bir görüntü sergiliyor.
Bide 4” telefona 640x360 çözünürlük hiç yakışmamış butonlar dev gibi görünüyor N8 e bile bu çözünürlük yetmezken E7 de çok kötü durmuş..
Donanımları aynı oyun uygulama konusunda hız olarak N8 neyse E7 de o....
Ben tüm symbian 3 telefonları çok seviyorum ama şahsen bugün sorsalar yine alacağım tek symbian3 telefon N8 dir...
Kaç kere şahit oldum daha N8 i eline almadan onu kötüleyen pek çok badacı samsung waveci elemanlar sadece 5-6 gün N8 kullandıktan sonra bu olumsuz laflarını geri almışlardır
Kullanmayan bilemez bunun tadını nedenmi çünkü N8 bi telefondan çok daha fazlası N8 başka bişey.....
E7 alayımmı almayımmı diye soruyorsanız N8`e dokunmadan önce alırsanız memnun kalırsınız ama E7 aldıktan sonra sakın elinize N8 almayın çünkü kararınız değişebilir (=

Kedi Yavrusu

Üye
klavye önemli değil usb ile bağlarım fakat şu fm vericisi olayı kafamı karıştırdı yaa. :allalla:

Bi de üstteki arkadaşın yazdıkları :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
klavye önemli değil usb ile bağlarım fakat şu fm vericisi olayı kafamı karıştırdı yaa. :allalla:

Bi de üstteki arkadaşın yazdıkları :hmmm

bunlar benim düşüncelerim yani seni yanlış yönlendirmek istemem ama bu yani :D

slmky

Üye
bende var klavyenin olması oldukça iyi bir özellik. n8le karşılaştırma bile. telefonla internette dolaşmak çok keyifli.bişey yazıcan zaman ekranı kapatan bir klavye çıkmıyor. birşey izleyeceğin zaman masanın üzerine koyabiliyosun, ekran boyutu tatmin edici.
kamera meselesi çokta sorun değil. biraz büyük olması hem iyi hem kötü..fat32 den başka flash yada hdd kabul etmemesi kötü yada ben bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.

Emil_Ceferli

Üye
i love my e7 :((

polluxea♪

polluxea♪

Üye
herkes nefret etmiş :ehe

----------Eklendi @ 10:58:31 ---------- Yazıldı @ 10:54:15 ----------

arkadaslar E7'sini degiştrmek isteyenlere htc desire z'yi siddetle tavsiye ederim 10 numara telefon :oke: klavyesi yeter :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt