e72 müziği hafıza kartına atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bels

Üye
    Konu Sahibi
e72 müziği hafıza kartına atmak
arkadaşlar e72 kullanıyorum telefonuma müzik attım bi kısmını hafıza kartına bi kısmını telefona kaydetmişim nasıl hepsini hafıza kartına atıcam telefonun hafızası doldu fotoda çekmiyor acaba fotoğraflarda mı telefonda onu nasıl atıcam hafıza kartına yardım ederseniz çok sevinirim =))

----------Eklendi @ 14:38:33 ---------- Yazıldı @ 13:17:14 ----------

cevap vericek yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

bels

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlarr =(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kamera>seçenekler>ayarlar> kullanılan hafıza> hafıza kartını seç:oke:

----------Eklendi @ 23:11:40 ---------- Yazıldı @ 23:11:15 ----------

müzik konusunda sorunu anlamadım?

bels

Üye
    Konu Sahibi
çook saolun biri cevapladı sonunda bu çok işime yaradı ama peki ya müzikleeer???

----------Eklendi @ 23:15:57 ---------- Yazıldı @ 23:14:06 ----------

şöyleki telefonuma şarkı attım atarken bazılarını hafızaya bazılarını telefona atmışım şimdi telefonuma attıklarımıda hafızaya atmak istiyorum ama başaramdm taşı diye bir seçenek yook =(

----------Eklendi @ 23:20:24 ---------- Yazıldı @ 23:15:57 ----------

birde hafıza doldu sanırım ama mümkün mü 350 resimle dolmasıı 4gb toplasan 10 tanede 4er dklık müzik var 4 gb dolmş olailir mi oooooff sürekli hafıza dolu diyor O.o

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dosya yöneticisine gir. Taşımak istediklerini işaretle. Taşımak istediğin yere gel. Sol seçenek tuşuna bas. Bu kadar :oke:

----------Eklendi @ 23:27:03 ---------- Yazıldı @ 23:24:25 ----------

çook saolun biri cevapladı sonunda bu çok işime yaradı ama peki ya müzikleeer???

----------Eklendi @ 23:15:57 ---------- Yazıldı @ 23:14:06 ----------

şöyleki telefonuma şarkı attım atarken bazılarını hafızaya bazılarını telefona atmışım şimdi telefonuma attıklarımıda hafızaya atmak istiyorum ama başaramdm taşı diye bir seçenek yook =(

----------Eklendi @ 23:20:24 ---------- Yazıldı @ 23:15:57 ----------

birde hafıza doldu sanırım ama mümkün mü 350 resimle dolmasıı 4gb toplasan 10 tanede 4er dklık müzik var 4 gb dolmş olailir mi oooooff sürekli hafıza dolu diyor O.o

hafıza dolu derken onu kastetmiyor. Menü tuşuna basılı tut, açık uygulamarı kapat.(kapatmak için silme tuşuna bas.)

bels

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisine gir. Taşımak istediklerini işaretle. Taşımak istediğin yere gel. Sol seçenek tuşuna bas. Bu kadar :oke:

----------Eklendi @ 23:27:03 ---------- Yazıldı @ 23:24:25 ----------

hafıza dolu derken onu kastetmiyor. Menü tuşuna basılı tut, açık uygulamarı kapat.(kapatmak için silme tuşuna bas.)

ya hafıza kartında boş alanı 256,0 kb olarak gösteriyor 4 gb bu kadar çabuk nasıl dolaaar:(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ya hafıza kartında boş alanı 256,0 kb olarak gösteriyor 4 gb bu kadar çabuk nasıl dolaaar:(

hafıza kartına ya da menüye gir.
Seçenekler>hafıza bilgileri>hafıza kartı seç. Ordan görebilirsin.
Not: haritalar çok yer kaplar. Hafıza kartındaki cities klasörüne bak. Çok yer kaplar. :oke:

bels

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına ya da menüye gir.
Seçenekler>hafıza bilgileri>hafıza kartı seç. Ordan görebilirsin.
Not: haritalar çok yer kaplar. Hafıza kartındaki cities klasörüne bak. Çok yer kaplar. :oke:

çok teşekkür ederim son bir soru haritaları navigasyonu fln internetsiz kullanamıyoruz diymii?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt