Telefon Hafızasını Hafıza Kartına Aktarmak

Sponsorlu Bağlantılar

New Life

New Life

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hafızasını Hafıza Kartına Aktarmak
Arkadaşlar telefonum son zamanlarda çok donma yapıyor bende az öce pcye bağladım telefon hafızam 11hb ama boş hafızam 4gb diyor yani 7 gblık yer dolu hemen hafıza kartına aktardım ancak çok bişey farketmedi gene 4 gblık yer var diyor ancak telefon hafızasında hiç bir klasör yok hepsini sildim. Nasıl oluyorda dolu gösteriyor pcde gözükmüyor dolu olan yerler. Pcye MTP olarak bağladım daha detaylı bir program var mı telin hafızasını görebileceğim. Bide programların hepsini telefon hafızasına akatarabileceğim bir yöntem var mı youtubedan izledim bir kaç video ama hepsini aktaramadım bazılarını aktabildim tel izin vermedi. Bana yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim hepinize. İyi akşamlar.

Bu arada telim samsun E5
Cevap yazan yok mu? :D :D Yoksa herkes mi iphone kullanıyor ben mi fakir kaldım. :D
Bu basit konudan da anlaşılacağı üzere maxicep ölmüş. kimse konuya cevap yazmıyor çünkü maxicepin üyelerin yarından çoğu bot
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Telefon da dosya yöneticisi uygulamalar ile aktarılma olmuş mu diye bakabilirsin.
Silme işlemini neden yaptığını da anlayamadım, sanırım konudan tam olarak ne denilmeye çalışıldığını anlaşılamamış. Bende anlayamadım birkaç kez okumak zorunda kaldım.
 
New Life

New Life

Üye
    Konu Sahibi
sanırım konudan tam olarak ne denilmeye çalışıldığını anlaşılamamış. Bende anlayamadım birkaç kez okumak zorunda kaldım.
o senin bakış açın bence konuyu gayet net bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Bende tam tersi senin yorumunu 5 10 kere okudum ancak şu devrik cümleni zoraki anladım. Tavsiyen içinde teşekkürler ama onu ilk denemiştim.
 

Benzer Konular



Üst Alt