Telefon Tavsiyesi e72`m war ama x6 ile degistirmek istiyorum. ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ridodido

Üye
    Konu Sahibi
e72`m war ama x6 ile degistirmek istiyorum. ne dersiniz?
arkadaslar ben e72 den once 2 tane baska nokia e serisi telefon kullandim ve e72 hayalimdeydi ve aldim 2 ay kullanmadim ve artik bole telefonlara olan merakim azalmaya basladi. bir akrabamda x6 war onunda degistirmek istiyorum e72 mi. kullananlar x6 hakkindaki bilgilerini paylasirsa cok sevinirim. simdiden cok tesekkurler.
isteyenlere telefonlarin karsilastirmali ozellikleri

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynen bu yolda devam et. Pişman olacağını sanmıyorum X6 güzel bir telefon gerçekten ;)

heathrow

heathrow

Üye
E72 internet bağlantı hızı açısından üstün, işlemcisi biraz daha hızlı, şarjı daha uzun dayanacaktır tahminimce... X6 video kalitesi açısından üstün... X6 daha yeni bir telefon, daha sonra piyasaya sürülmüş... Müzik kalitesi açısından X6 üstün...

--------------- Ekleme ---------------

iki telefon da gayet güzel :oke:

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
x6 kesinlikle.

ridodido

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar birkac gun once telefonun ekranini kirdim ve kirik olan erkanla sattim. aylarca bekledigim e72 mi sattim :S

Starsley

Bence deiştir en iyisi

--------------- Ekleme ---------------

En iyisini yapıyosun x6 daha iyi

serhat_002

serhat_002

Üye
e72 kullanmadım ama şuan x6 kullanıyorum gerçekten çok güzel bi tlf bence x6 ile değiştir..

ricardo45

ricardo45

Üye
peki ben hangisini alayım?:)

Starsley

X6 al

serkan719

serkan719

Üye
X6 yı hiç kafana takmadan AL.

Elektr0

Elektr0

Üye
aslında Bi iş telefonu arıyorsan ve multimedya özellikleride yetecek kadar olsun diyorsan E72 çok çok iyi. işlemci yönünden daha hızlı (600Mhz)... Yok ben dokunmatik istiyorum İşversiyonları artık ilgimi çekmiyor diyorsun galiba X6 en iyi seçim olur... X6(434Mhz)işlemci yönünden E71(369Mhz)den hızlı , E72(600Mhz)den yavaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt