emre gumus
Üye
-
Konu Sahibi
-
aslında galaxy ace banada gereksiz geliyo ama htc dende bek emin değilim nasıldır diye aşırı sağlam isityorum alıcağım telefonu kendi kendilerine cok sorun cıkartıyolar 5800 neler çektim ben wawe2 hosuma gitti ama c7 kafamı karstırdı ekranı 5800 küçük sanırım
aslında kararım wave ile wawe2 arasındaydı wave s8500 sevdim dogrusu ama htc de düşünücem htc tasarımını sevmedim
Wave iyidiraslında kararım wave ile wawe2 arasındaydı wave s8500 sevdim dogrusu ama htc de düşünücem htc tasarımını sevmedim
dogruyu söylemek gerekirse aceye 700 milyon vermek akıllı işi değil e5 ile e72 arasında fark yok hemen hemen aynı üçünden birinimi alacaksın yoksa başka telefon önereyimmi üçünden birisini diyosan bence e72 yok başka modellerde önerin diyosan başka önereyim 800 limitin varsa HTC Wildfire S al kardeşim htc çok iyi bi marka ama nokia istersen c7 de var samsung istersen wawe 2 derim ama bada daha gelişmedi telefonun içi boş bence sana önerim htc wildfire s
inş. daha almamışsındır.99 lira daha koy galaxy sl al hiç pişman olmassın.htc wil. Şarjı dayanmıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 08:20:21 ---------- Yazıldı @ 08:17:03 ----------
kardeş veya 200 tl daha koy galaxy s al vatan da 1000 tl
evet akılımda e72 ile wawe 2 kaldı ama wawe 2 kütük gibi duruyo diyolar o sebeden terettütdeyim
Önerileriniz için teşekür ederim saol un iftardan sonra Nokıa E72 aldım cokta hosuma gitti 670 aldım uygun geldi bana teknosada 785 olunca baya da uygun geldi turkcell den aldım kaliteli rahat telefona benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?