E71 Sertifika Derdine SON %100 Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

buraq85

buraq85

Üye
saol ama bu sertifika sorununu çözmez arkadaşım..

loveboy35

Üye
süpersin tek kelimeyle

djplaybox

Üye
senın canını yerım usta elıne saglık valla kabız olduyduk cok ıı geldı
:heyo::yuru:vur

kutaykut

kutaykut

Üye
Arkadaşım bende e71 kullanıyorum dediğini yaptım ama "süresi geçmiş sertifika" hatası verdi. başka bir yöntem geliştiren varsa paylaşsın lütfen.
süresi geçmiş sertifika olduğunda telefonun tarihini geri alaman yeterli olcak örneğin 2008 senesine alabilirsin

burakirr

Üye
kardeşim allah senden razı olsun yaa.. bakmadığım yer kalmadı.. bir görsen çareleri adamlar destan yazmışlar:) sorun iki tıkmış meğer:) hakkını helal et baba eyvallah :)

yanlız_kurt45

yanlız_kurt45

Üye
Olmuyor ya öyle....başka nasıl yapabilriz....

RTL9

Üye
slm arkadaslar ben de yeni aldım cok guzel bir tlf amma turkce program yok ben fransada yasıyorum turkce program yukleyemıyorum lutfen yardımcı olursaniz sevinirim tesekurler

developer88

developer88

Üye
çok sağol dostum bu bilgi işime çok yaradı :D

makin_ist

Üye
sağol işe yaradı menüden halloldu :D:ehe

shadowdancer35

shadowdancer35

Üye
yazılım yüklemeyi tümü - çevrim içi sertifika kontrolünüde kapalı yaparsak oluyor.
süresi geçmiş sertifika içinde tarihi geri almak gerekiyor

kapo21

Üye
teşekkürler işe yaradı

nedjimaa

Üye
telefonum e 71 bende de işe yaramadı

Panzel

Üye
İşe yaramadı...

alpertkulu

Üye
:heyo:ArkadaşLar çözümü kendim buldum vede uyguladım hiçbirşekilde ne bir program nede bir dosya atmanıza gerek yok telefonunuza ben saddece E71 de denedim diger tellerdede deneyip calıştıgını gören arkadaşlar olursa palaşırlarsa sevinirim çözüm şu.:heyo:

Menü->Yükleme->Uygulama Yöneticisi->Seçenekler->Ayarlar->Yazılım Yükele (Tümü & imzalı diye iki seçenek var siz Tümü yazanı seçiyorsunuz) işte bu kadar aylarca günlerce program arayıp çözüm yolları bulmanıza gerek yok bu işlemi yaptıktan sonra sertifikasız veya günü geçmiş programı yüklerken size sorucak güvenlik nedeni ile yüklensinmi diye siz devam diyip devam edebiliceksiniz hiçbir sorun cıkmamaktadır BiLginize.
:pro:.::Daha Önce Verildiyse Affola::.:pro:

Emeğe Saygı Teraziya Bi Tık :):oke:
bu zaten telefonun orjinal ayarlarında tümü olarak işaretli.. ama yinede sertifika hatası dio

saridag

Üye
emegin incin sagol ama programi yukluyor ama acmiyor

mlhemr

Üye
teşekkürler

alemonias

Üye
millet pişkin pişkin başka yol bulun diyor.adam ne güzel iş yapmış.evet eski bir yol ama şuanda en sağlam yol bu bende bu yolla tema program yüklüyorum

kutaykut

kutaykut

Üye
alın beyler e71 için en iyi sertifika alma yolunu arkadaşımız tarif ettim anlatılanları birebir uygularsanız sorun çözülür şahsen ben telefonumu bu yöntemle sertifikalandırdım:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ilyas90

Üye
Çok Sağol Emegine sağlık

jonker

Üye
eger hala aynı problemi yaşıyorsanız yukarıda yazana ek olarak sertifika süresi geçmiş falan uyarısı veriyorsa telin tarihini geri alarak bu problemi çözebilirsiniz

Üst Alt