E71 nokia cihazıma file manager yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

gencel

gencel

Üye
    Konu Sahibi
E71 nokia cihazıma file manager yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor
arkadaşlar acil yardım hiçbirşey yükleyemiyorum telefonu yeni aldım ama bi işe yaramıycak sanırım. burdaki "sertifika sorununa çözüm" bölümlerindeki programlarıda yüklemiyor ne yapmam lazım ??

• Beğen
Tepkiler: kocaagah

kskrblackbull

Üye
arkadasım dıkkat etmen gerekenler var ornegın

***telefonuna sertıfıkası gecmıs uygulamalar yukleyemezsın

Uygulama yonetıcısınde yazılım yukleme tamamı acık olması lazım

bır telefonun ıcın uyumlu programı bulman gerek

gencel

gencel

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır arkadaşlar sorunum çözüldü installer.exe dosyasını yüklemem gerekiyormuş

donhuan

Üye
selamın aleyküm kardeşim kimseyi dinleme sen en iyisi uygulama yöneticisine gir ve ordan seçenekler ve ayarları seç ordanda yazılım yüklemeden seçenek olarak tümü dersen herşeyi yüklersin bendede e71 var sorun yok bu arada yüklemek istediğin başka programlarda süresi geçmiş derse onuda saat ve tarih ayarından gerial 1sene kadar oda tamamdır hadi kolaygele

NobLe

NobLe

Üye
Kardeşim yanlış yere açmışsın konunu galiba bunu Sybian Destek kısmına açsaydın daha iyi olurdu gibi:oke:

markini

Üye
bende yeni aldım ve bende yükleyemiyorum ve o bahsettiğiniz exe nedir nasıl yapabilriim?

cafer67

Üye
selamın aleyküm kardeşim kimseyi dinleme sen en iyisi uygulama yöneticisine gir ve ordan seçenekler ve ayarları seç ordanda yazılım yüklemeden seçenek olarak tümü dersen herşeyi yüklersin bendede e71 var sorun yok bu arada yüklemek istediğin başka programlarda süresi geçmiş derse onuda saat ve tarih ayarından gerial 1sene kadar oda tamamdır hadi kolaygele
kardesım cok sagol alllah razı olsun senden bendede e 71 cihazı var dı yukleme sorununu sayende gıderdım cok tesekkur ederım

Revengeful

Emekli Yönetici
saol

bylgoguz

Üye
tşkkür arkadaş

SLM10

Üye

doğru cevap bende aynı sekılde kullanıyorum her yazılımda yuklenıyor.Ayrıca bazen 1 sene gerı gıtmek yeterlı olmaz ıse 2 sene yanı yılı 2007 yapmak kesın cozuyor

kaotic

Üye
e 71 im güvenilmeyen yayıncıdan uygulama yüklenmez demekte
bu sorunu nasıl aşabilirim
bilen varsa teşekkür

adorno123

Üye
Uygulama yöneticisne nereden giriliyor

gokanmadan

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum güvenilir olmayan uygulama yüklenemez yok mu çaresi yardım lütfen bilen varsa mail atabilir [email protected]

fotocu_67

Üye
sağol kardeş aynen dedğin gibi uygulama yöneticisinden ayarlar tümü değin sorun çözülüyor

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

ferdiermicik

Üye
gercekten oldu saol kardeş allah ne muradın varsa versin

karizma_272

Üye
arkadaşım ben söylediğiniz ayarları yaptım ama yinede sertifika süresi dolmuş diye hata veriyo yardımcı olurmusunuz ?

cakal65

Üye
1. sayfa da sölemişlerdi ama yine söyliyelim
kardeş sertifika süresi dolmuş diorsa saat/tarih ayarlarından tarihi 2 yıl geriye alırsan sorun büyük ihtimalle çözülecektir:oke:

ayteen

Üye
tarihini nereden geir alacağım peki bulamıyorum:S:S

Üst Alt