E71 nokia cihazıma file manager yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
selamın aleyküm kardeşim kimseyi dinleme sen en iyisi uygulama yöneticisine gir ve ordan seçenekler ve ayarları seç ordanda yazılım yüklemeden seçenek olarak tümü dersen herşeyi yüklersin bendede e71 var sorun yok bu arada yüklemek istediğin başka programlarda süresi geçmiş derse onuda saat ve tarih ayarından gerial 1sene kadar oda tamamdır hadi kolaygele

tarihi geri almak her zaman çözüm değil hata sertifikanın süresi geçmiş derse çözüm olabilir. sertifika hatası uyg. yön. ile görüşün derse çözümü yok imzalaman lazım

DİREKÇİ SAMET

Üye
bndede e71 var arkdaşlar . bu sertifika hatasını bi çözemedm . dediğiniz gbi uygulama yöneticisini tümü yaptm gene olmadı:s (sertifika hatası uygulama sağlıyıcısyla görüşün diyor hatada) yardımcı olursanz sewinirm şimdiden herkese teşekkürler

hasankaragoz063

Üye
tşkler kardeşmm...

maviay86

Üye
ne yaptıysam gideremedim sertifika problemini blacklist programını...

hkn112

Üye
usta bu tele attım programları telin neresinden yüklicem bi yardmcı olrsanız sevinirim tel e 71

burak7357

Üye
kardesım cok sagol alllah razı olsun senden bendede e 71 cihazı var dı yukleme sorununu sayende gıderdım cok tesekkur ederım

allah razı olsun.yok program yok yok kayıt ol register cart curt hepsi yalan dolan en kralıı sensin kardeş saolasın

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
2 yıllık konu hortlamış :d:

Üst Alt