e71 acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4dimage

Üye
    Konu Sahibi
e71 acil yardim
slm arkadaslar size bir dizi soru soracagim oncelikle sunu demek istiyorum mobil internet kullaniyorum telefonum yurtdisindan gelme koyu siyah e71.telefon ilk baslarda turkce idi ama ovi suite ile yaptigim yazilim guncellemesinden sonra ingilizce oldu versiyonu 510.21.009 telefonumu nasil turkcelestiririm ve bu telefona uygunvista temasi ariyorim nerdeyse birebir pc ile ayni gorunumde mumkunmu bilmiyorum ama bulmak istiyorum.:bilmmyardimlarinizi bekliyoru

4dimage

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim simdi bakacagim

4dimage

Üye
    Konu Sahibi
turkcelestirme ile ilgili cozumu olan yokmu?

pasha14

pasha14

Üye
Flash atman gerekiyor büyük ihtimalle. Bende flash konularından pek anlamıyorum en ıyısı sen bunu S60v3 bölümüne aç orada sana yardımcı olurlar. :oke:

bybarlas

Üye
telefonunuzu nokıa pc suıte veya ovı suıte ıle guncellemıssınız bu sebepten dolayı kendıne aıt olan product code ıle yazılım guncellemesı yapmıs bulunmakta bu sebep ile getırtmış oldugunuz ulkenın kullanım dılı yuklenmış herhangı bır yolla yuklemenız bıraz zor nokıa servıse veya gsm servısıne goturmenız gerekıyor

gokhann2309

gokhann2309

Üye
Flash atma olayına bilmiyorsanız hiç girmeyin çünkü bir yanlış işlemde telefonunuz kullanılmaz hale gelebilir. En iyisi en yakın nokia shopa gidin bir çözüm üreteceklerdir.

subsounds

Üye
Flash atma olayına bilmiyorsanız hiç girmeyin çünkü bir yanlış işlemde telefonunuz kullanılmaz hale gelebilir. En iyisi en yakın nokia shopa gidin bir çözüm üreteceklerdir.

Katılıyorum. Bir seris noktasına götürmen daha sağlıklı olacaktır.

Ocean258

Ocean258

Üye
senın iş baya karısmıs ama yukarda arkadasların acıklamarı dogru olan bencede.. hıc ugrasma sen bı nokai shoptan destek ıste..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt