E63 internetten radyo dinleme (yardım almak için açılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
E63 internetten radyo dinleme (yardım almak için açılmıştır)
S.a.

e63 marka telefonum var ve internet radyosunda dinlemek istediğim radyo istasyonu yok. Bulundugum mevkii den dolayi normal radyoda çekmiyo. İnternet üzerinden alem fm'i dinlemek için yapmam gereken nedir bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

şimdiden teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
nokia internet radio yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: ilimli

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
içerisinde bulunan internet radyosunu diyosanız onda yok alem fm. o yüzden başka bi yöntem ariyorum. İstasyonun sitesinden pls dosyasını indiriyorum fakat yine telefonun internet radyosunda çalmaya çalışıyo ama nafile.

AHKE

AHKE

Üye
o indirdigin pls dosyasıni coreplayerda dinlenebiliyor denedim ben.matrax programını falanmı dinlicen:)

• Beğen

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
evet matrax'ı dinlicem. coreplayer kesin çözümdür diyosan anında indiriyorum. eyv yardım için

Hasan

Üye
ilginç ama o yöntemi bi yerde görmüştüm:hmmm

AHKE

AHKE

Üye
ö.deil ya bnde cok aramistım herseyi yaptıktan sonra sonucunu yazarsın ok.kesin cozum bu

----------Eklendi @ 00:58:26 ---------- Yazıldı @ 00:55:36 ----------

burdan pls dosyasını indirebilirsin canlifm.com/turkce-pop-muzik-radyolari/alem-fm-dinle-alem-fm-canli-alem-fm-online-alem-fm-frekansi

• Beğen

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
ö.deil ya bnde cok aramistım herseyi yaptıktan sonra sonucunu yazarsın ok.kesin cozum bu

yaptım çok sağolasın. valla kaç gündür arıyodum bende. Kesin çözüm dediğin gibi. Coreplayer dan rahatlıkla dinleniyo

BrainPaid

Üye
Bende de tatlıses yok ya canlı fm de varmı arkadaşlar?

AHKE

AHKE

Üye
canlı fm.com da var bak oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt