E6 Kendi kendine reset atıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pzx

Üye
    Konu Sahibi
E6 Kendi kendine reset atıyor!
Slm arkadaşlar E6 kendi kendine reset atıyor bunun neden kaynaklandığını bilen varmı? Yazılımdanmı (Belle var) Yoksa telefondan kaynaklanan bir sorunmu?
(olayı özetlemek gerekirse telefon bekleme halinde önümde duruyor ve aniden bütün ışıkları yanıyor ve bakıyorumki kendi kendine kapanıyor ve sonra açılıyor bu günde 10 15 kere oluyor)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkarıp öyle bir dene

Cane®

Cane®

Üye
telefona hard format atıp tekrar flashla.oma ovı suıt ıle tekrar yuklemeyeceksın.sıfırdan flash atacaksın. bi sıkıntın kalmaz. ovide guncelledıysen belleye annadan kalan kalıntılar arada sıkıntı yapabılıyor

pzx

Üye
    Konu Sahibi
Hard format attıktan sonra flasladığımda eğer telefonu tekrardan ovi suit ile güncellemk istersem bu işlemi birdaha gerçekleşmiyecekmi? Bunu açıklayabilirmisin?

Ben hard format atıp oviden belleyi tekrar yükledim ama sorun yine devam etmekte.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hard format attıktan sonra flasladığımda eğer telefonu tekrardan ovi suit ile güncellemk istersem bu işlemi birdaha gerçekleşmiyecekmi? Bunu açıklayabilirmisin?

Ben hard format atıp oviden belleyi tekrar yükledim ama sorun yine devam etmekte.

f secure uygulaması varsa onu kaldır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki hangi uygulamalar var

aliceyhun

Üye
Harici olarak iş cep,opara mobil ve blacklist diğerleri bellenin kendi yazılımları
abi bende de e6 var 3 4 defa garantıye verdım anakartta kısa devre varmıs duzelttıler ettıler ama hala devam edıyor.. ne yaptıysam bende de duzelmıyor kafayı yıyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt