E250'de menü tuşu,sola ve kamera tuşu çalışmıyor.Birde ön kapak nasıl sökülüyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

ReCo_54

Üye
    Konu Sahibi
E250'de menü tuşu,sola ve kamera tuşu çalışmıyor.Birde ön kapak nasıl sökülüyor ?
Selamunaleyküm ustalar.

:(Samsung e250'nin menü tuşuyla, sola ve kamera (aşağı tuşu) basmıyor. Arada bir çalıştığı oluyor. Sonra yine aynı sorun devam. Tuşların altında toz, pislik olabilir düşüncesiyle, söküp temizlemek istiyorum ama ön kapağı bir türlü sökemedim. Kameranın iki tarafındaki vidaları söküyorum. Ortadaki tırnaklardan ayırıyorum. Alt taraf nasıl tamamen ayrılıyor bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olup esirgemeyen, yol gösterecek herkese şimdiden çoook teşekkür ederim...

ReCo_54

Üye
    Konu Sahibi
16 Kişi görüntülemiş ama kimse cevap yazmamış. Bu konuda kimsenin bilgi sahibi olmadığı anlaşılıyor.

kenbalx

Üye
bendede aynı dert var :D üretim hatasımıdır nedir. Bendeki menü tuşu ve yukarı tuşu. 2 kere servise gitti 1-2 ay sonra devam etti sorun .Kameranın orda vida olduğunu iyiki söylemişsin. Çakıyla kanartıp çıkartmaya çalışıyordum olmayınca kırmadan bi araştırayım dedim. Minik yıldız tornavida alıp tekrar bi operasyon düzenliyeceğim.
Siz ne yaptınız açabildinizmi telefonu (mesaj yazalı 1sene olmuş ama belki buralardadır arkadaş:kop:)

yunusplt89

Üye
tuş takımı ekran filminden oluyo ekran filmini değiştiğinizde sorun kalmayacaktır
servise gönderip 30 gün beklemeye gerek yok
bi tane ekran filmi alın ve internetten nasıl takıldığını gösteren resimli anlatımlar war onlara bakarak takın
ön kapakta yanlardan başlayın sökmeye en son üst kısma gelin böylece kolaylıkla sökebilirsiniz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
telefonu iyice sökmeniz lazım bende resmi var hemen koyuyorum :D

----------Eklendi @ 22:30:33 ---------- Yazıldı @ 22:30:12 ----------

uyy eski kon uymuş tarihlere bakmayı öğrenmem gerek :)

activehlm

Üye
ön kayar kapak nasıl sökülüyor ??? resim ekleyebilirmisiniz

Üst Alt