E250 Kapak Boyama !!!:...

Sponsorlu Bağlantılar

ea55trwof

ea55trwof

Üye
bence boyansa gzl olur ya :D zımparayla kazıyıp astar atcn:D sonra üstüne boya+vernik cila :D

kuralsızmurat_1

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar nasıl boyanır biliyomusunuz ben yaptım çoookta memnun oldum,
yapılacaklar
1)ARABA SANAYİSİNE GİDECEKSİNİZ
2)ORDA ARAÇ BOYAYYAN BİR YERE GİDECEKSİN İSTEDİĞİN RENGİ SÖYLEYECEKSİN SANA KODLARDAN BİR RENK BULACAK
3) SONRA ONU ORDA İNCELTECEKSİN SEN SÖYLE ADAMA TİNER YADA BAŞKA BİŞEY KOYAR İNCELTİR
4)EN SONUNDA TELEFONUNU YA KENDİN YADA TELEFONCUYA GÖTÜRÜP ORDA DAITTIRACAKSIN BOYANACAK KISIMLARI ALACAKSIN BİR TORBAYA BOYANMIYACAKLARI BİR TORBAYA SONRA GÜZEL BİR ORTAMDA TVEDE GÜZEL Bİ ŞEKİLDE TOZUNU ALACAKSIN SONRA FIRÇAYLA BOYIYACAKSIN SONRA TELEFONU TOPLİCAKSIN ESKISINDEN DAHA İYİ OLACAK EMİN OLUN NOOOOTTTTT:::: PAHALI TELEFONLARDA DENEMEYİN KENDINE GÜVENMEYEN YAPMASIN ARKADAŞLAR BENIM ADIM MURAT

lazzo_61

Üye
1-)Arkadaşım su zımparasıyla güzelce iz bırakmadan zımparala.istediğin renk oje al ufak bir kapta asetonla çok hafif incelt.güzelce fırçayla kabını boya kuruyunca biraz boşluk kalabilir.o nedenden sebep :D ikinci katı atarsın.KALIN OLURSA SÜRGÜ KAYMAZ TUŞLAR ZOR BASAR.

2-)Su zımparasıyla güzelce zımparala.sprey boya al.AÇIK ALANDA biraz mesafeyle boya.YAKIN BOYARSAN ÇOK KALIN OLUR.ben çok boyadım spreyle güzel oldu.beğenmeyince bir kap içinde tinere yatırdım boyaları söküldü.

Kolay Gelsin

egemaster

egemaster

Üye
yok ya sn direk sprey boyayla grafitti at :D

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kapak boyayacagına yenı bıtane kapak al daha ıyı bence ama yınede sen bılırsı

melih_ata

Üye
git ayakkabı boyacısına vurdur gitsin ya ne uğraşcan :D Nuri Leflef'le boyasın bi güzel 2 katta cila çekip patlattın mı tamamdır

recep_uysal

recep_uysal

Üye
bence güzel olmaz

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne boyaması ya :D

Mert

Mert

Üye
Sanki ayakkabı boyuyon :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende kendi telefonumu boyayayım :D

ege970

ege970

Üye
telefonu tamamen ayırdıkdan sonra

1) ince zımpara ve aseton-tiner le iyice temizle
2) plastik tutan bir boya ile rahatça boyarsın(kumaş boyası olur belki)
3) oje gibi kimyasallarda oluyor(ama kalın sürme)
4) garantiye yolla değiştrsinler
5) kadıköyün belki arka sokaklarında.. araba sanayisinde vs boyanabilir

mtrcan123

Üye
lax123 doru söylüon bildğim kadarıyla telefonun kapağı plastk olduğu için kolay kolay tutmaz zaten telefnun kapağının rengi siyah illa ki yapcam diosan ilk olarakyüzeye oto boyaclarında olan macundan çek daha sonra en ince olacak şekilde zımparala astar ve boya vernik :) :)

Burak

Üye
servisler 30 liraya değiştiriyor.

by-pass

Üye
Hocam boyucaksan masraftan kacınmma Sılıkonlu fıllıboya al :D

Aakrep

Aakrep

Üye
eğer kızagın arası kalın lasırsa kızak kaymaz...zımparayla kabı önce incelt ki boyayınca kalınlasıp sorun yaratmasın..ve mat olmayan renkte bi oje kullan göze hos gözüksün boyadığına deysin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt