E250 Kapak Boyama !!!:...

Sponsorlu Bağlantılar

trane46

trane46

Üye
    Konu Sahibi
E250 Kapak Boyama !!!:...
Arkadaşlar Hepimiz Biliyoruzki Bağzı Telefonların Kapakları Değiştirmek Çok Uzun Ve Mastaflı örnneğin e250de komple kasa değişiyor bağzılarında ise hiç yok kapak ben siyah e250 limin Kapağını Boyamak İstiyorum Ama Nasıl Yapıcaz Bilmiyorum Bilen Biri Varsa Sölesin Yeşil Ve Sarı Yapıcam :D Nasıl Boyanır Bi Açıklayın Herkez İçin Yararlı Olur ???

masterayfox

masterayfox

Üye
valla kardesim nasıl boyanıyor binmiyorum istersen arastırma yap öyle bişey olucağınıda sanmam siyahın üstüne olmaz cünkü

trane46

trane46

Üye
    Konu Sahibi
Ya Boyayı Kazıyarak fln :D

masterayfox

masterayfox

Üye
bence daha pahalıya gelir gibime geliyor

tatak39

tatak39

Üye
Yha telefon boyanırmı.. Naptın Boyayıp orjınalligi garantisi gidecegine kabını deiştir Sadece garantisi gidsin :D

Weaster_99

Weaster_99

Üye
bence kapak boyama güzel durmaz !!

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Önce tibexle beyaza boya ondan sora beyazın üstüne ne renk istersen boyarsın.Tabi güzel olacağını sanmam :)

ezgi_16

ezgi_16

Üye
ben daha önce kullandım kapağı çok çizildiğinden telefoncuya götürdüm 25 tl tutacağını söylediler.. dönerken bi kozmetik dükkanına girdim ve pembe oje aldım eve geldim boyadım çokta güzel oldu.. yalnız kalın sürmemek gerekiyo.. ayrıca sıkıldığın zaman asiton ile silip renginide değiştirebilirsin..:bye2:

• Beğen
Tepkiler: bboyfelix
tatak39

tatak39

Üye
Ama Öyle geçici Olur Gibime gelıo.. Zamanla aşınır bence o boya..(:

lax123

lax123

Üye
zzzzzzz Millet iyice Şaşırdı ya:D

tatak39

tatak39

Üye
.(:

Figo_78

Üye
kardeş aynı sorun bendede var ama boyamanın kötü sonuçlar doğuracağına inanıyorum

berkealgan

Üye
garantisi varsa garanti kapsamında kapağını değiştiriyorlar.........

blacktiger5

Üye
kggy

SAINT1

SAINT1

Üye
Benim eski telefonun nokia n-gage'di bende boyamıştım ama şöyle güzel kalıcı bir boya bulamadım.Fakat eski rengi temizlemenin en iyi yolu ince zımpara bunu söyleyebilirim çünkü ben yaptım.
Alevli kapak yapmıştım hey gidi günler hey.

by_samci

by_samci

Üye
ya adam e250 den bahsediyo piyasa değeri(50-60)tl arkadaşım ne garantisi garantimi kalmış ıponemi bu :ehe

otto03

Üye
ben daha önce kullandım kapağı çok çizildiğinden telefoncuya götürdüm 25 tl tutacağını söylediler.. dönerken bi kozmetik dükkanına girdim ve pembe oje aldım eve geldim boyadım çokta güzel oldu.. yalnız kalın sürmemek gerekiyo.. ayrıca sıkıldığın zaman asiton ile silip renginide değiştirebilirsin..:bye2:
Mantıklı geldi bi an :D

CcRider

Üye
2000 numara su zımparası ile güzelce zımparalanıp üstüne ince astar boya sonra istenilen renk son olarak bi kaç kat vernik atılırsa o boya kolay kolay çıkmaz ama tuşları boyucaksan birbirine yapışabilir bozulabilir bile

Samsung GT-5233

Üye
Bencede öyle bir saçmalık olmaz pahalıya mal olur kapak al daha iyi illede boyucam diyosun arkadaşımızın dediği gibi isteğin renk oje al boya kalın sürmemeye dikkat et.

can_4233

Üye
arq deqistiremeyiz mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt