osi531@hotmail.
Üye
E 72 071.004 güncellemeyle ilgili (kablosuz lan)
s.a. arkadalar sorunu baştan anlatım türkcell kampanyalı E72 im var 054 lü olan güncelleştirmeyi yaptım ve her hangi sorunla karşılaşmadım gayet itikrarlı çalışıyordu sitede son güncellenme olduğunu öğrendim ve bende yüklemeye çalıştım ama birtürlü olmadı sitede arştırdım ve kampanyalı tlf da udapte sorunu oluyormuş türkcell ilgili herşeyi kaldırdım udapteyi yaptım birde hard formatı bastım maşşallah dedim ki wlan da bağlantı yapamıyorum bişeler yapmaya çalıştım ama nafile
ayarlar - bağlantı - hedefler - yeni erişim noktası ekle dediği yere erişim noktası eklediyorum hemen altındakı internet yazan yere ekliyor tamam ama bişekilde giremiyorum operatörden bağlantı da sıkıntı yok takır takır bi yardım bileniniz varsa ayarı mı var nedir bi yardımcı olun arkadaşlar ya
ha hatırlamışken daha önce harıtalara girdim mi kendinden çıkı yordu ama şimdi harıtakrada girebiliyorum ve mail exe formudur nedir ondan postaları kontrol edebiliyorum ama operatör yolu ile bu işlemleri wlan üzerinden yapamıyormuyuz.
ayarlar - bağlantı - hedefler - yeni erişim noktası ekle dediği yere erişim noktası eklediyorum hemen altındakı internet yazan yere ekliyor tamam ama bişekilde giremiyorum operatörden bağlantı da sıkıntı yok takır takır bi yardım bileniniz varsa ayarı mı var nedir bi yardımcı olun arkadaşlar ya

ha hatırlamışken daha önce harıtalara girdim mi kendinden çıkı yordu ama şimdi harıtakrada girebiliyorum ve mail exe formudur nedir ondan postaları kontrol edebiliyorum ama operatör yolu ile bu işlemleri wlan üzerinden yapamıyormuyuz.