E 72 071.004 güncellemeyle ilgili (kablosuz lan)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osi531@hotmail.

Üye
    Konu Sahibi
E 72 071.004 güncellemeyle ilgili (kablosuz lan)
s.a. arkadalar sorunu baştan anlatım türkcell kampanyalı E72 im var 054 lü olan güncelleştirmeyi yaptım ve her hangi sorunla karşılaşmadım gayet itikrarlı çalışıyordu sitede son güncellenme olduğunu öğrendim ve bende yüklemeye çalıştım ama birtürlü olmadı sitede arştırdım ve kampanyalı tlf da udapte sorunu oluyormuş türkcell ilgili herşeyi kaldırdım udapteyi yaptım birde hard formatı bastım maşşallah dedim ki wlan da bağlantı yapamıyorum bişeler yapmaya çalıştım ama nafile
ayarlar - bağlantı - hedefler - yeni erişim noktası ekle dediği yere erişim noktası eklediyorum hemen altındakı internet yazan yere ekliyor tamam ama bişekilde giremiyorum operatörden bağlantı da sıkıntı yok takır takır bi yardım bileniniz varsa ayarı mı var nedir bi yardımcı olun arkadaşlar ya:off:

ha hatırlamışken daha önce harıtalara girdim mi kendinden çıkı yordu ama şimdi harıtakrada girebiliyorum ve mail exe formudur nedir ondan postaları kontrol edebiliyorum ama operatör yolu ile bu işlemleri wlan üzerinden yapamıyormuyuz.

cendapros

Üye
he son guncellemeden sonra benimde basima gelmisti.. Tel ayar yedegi almadan direkt hard formati basicaskin tekrar.. Sol shift (sym tusunun yaninda olan) space silme tusu(backspace) yes ve acma tusuna basili tutup nokia baslangic muzigi duyulana kadar basili tut. Ilk denemede olmayabilir tercihen 2 kisi yapsa daha kolay oluyo tuslara basma acisindan. Ondan sonra baglantilarinin duzeldigini goreceksin..

osi531@hotmail.

Üye
    Konu Sahibi
ama ben hard format attım zaten aynı tlf sıfır alınmış gibi oldu herşeyi yeniden yaptım ama ora olmadı e tekrar gene denerim ama tüşlar şift boslık buyuk tuş silme açma kapama tüşlarına basılı tuttum açılanakadar ta ki
senin demek istediğin sol shift silme tüşü fener işareti olan düğme açma kapama heralde deniim tekrar inşallah düzelir. saol

cendapros

Üye
belki de sen hard format yerine baska bisi attin. E72 icin sol shift fener tusu silme tusu menu tusunun altindaki yes tusu ve acma kapama tusuna ses gelene kadar basili tut ve ayni anda bu tuslara basili tutmaya basla ve iki kisiyle yap.. Ustteki tuslari biri alttakilere biri bassin..

osi531@hotmail.

Üye
    Konu Sahibi
dos tum ben turkcell kampanyalı tlf du ya maxicepten buldum ve kaldırma işlemini yaptım ve orda aynen şunları yazıyordu aynen

1. efonu pc suit modunda bilgisayara bağlayın, NSS programını çalıştırın mercek olan buttona basın ve scan for devices deyin

2.
telefonunuzu buldukdan sonra yeni butonlar berilecek phone info yu tıklayın

3. Produkt data edit kısmında ise (sağda olan kısım) read butonuna basın cihaz bilg
riniz çıkacak.

4. Product code yazan yerdeki sayıyı silin
"0587336" bu sayıları tırnak işareti olmadan yazın oraya enable kutucuğunu tıklayın ve write deyin

5. kontrol için tekrar read deyin yazdımız kod gözüküyorsa NSS ile işimiz bitmiştir NSS i kapatıp Nokia Updadter i açın

6. NU programı yeni sürümü bulacak ve uyarıları dikkatle okuyun programın sölediklerini harfiyen uygulayın

7. İşlem bittikden sonra size işlem tamalandı mesajı geleccek telefonun bağlantısını kesin ve açma tuşuna basın. sadece titreyip geri kapanacak panik yok :)

8. shift , space ve silme tuşlarına aynı anda basılı tutun ve ardından power tuşunu telefon açılana kadar basılı tutun.

9. işlem t
mlanmıştır türkcell e baybay deyin yaptım ve aynen baybay dedim

2 kez yaptım bu işlemi yanlışmı bu kombinasyon mu ki birde tlf kaplı iken yapıcaz değilmi.
dostum wep seceneğine girdiğimde hi5 facee youtube girişler vardı onlar kayboldu sende öyle bir sorunmu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt