6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

h_x_h

Üye
turkcellle yapmıstım hftada 7 knt bayılıodm saol spr calısıyo

burak-ant

burak-ant

Üye
çok teşşekkür. bakalım çalışacakmı?

faith5461

Üye
ya usta oluyor da bir kere girdim arkadasa 2-3 cumle yazdım cıktım 6 kontor gıttı ayarların hepsını dedıgım gıbı yaptım ne yapmam gerekıyo ınternet paketıne mıuye olayım ne yapayım yardıme dersenız sevınırım...

madstorm07

Üye
ya msnmi bırakıcam bi tane herşeyinden anlayan ark eklesin sorularım olcak ltfennn [email protected]

serkanartar

serkanartar

Üye
beyler bende de 6300 var ama wap ayarları bi türlü olmadı ebuddyde var bağlanıyor dior ama girmior bi yarım please

ilkeryy

Üye
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
Tşk dostum baya yararlı bilqiler bunlar emeğine sağlık :yuru

muslim6300

Üye
kardeş saolasın ama bende cennecting yazıo ve cok beklıo ne yapmam gerekıor ?:agla

atakan25

atakan25

Üye
saol kardeş

ilbars95

ilbars95

Üye
süpersin kanka işime yaradı KankaMsn yi öneririm sizlere...

turbo58

Üye
bende hafıza dolu diyor lütfen bi yardımcı olunuz yardımcı olanlara +rep

burak2260

burak2260

Üye
çok saol oldu valla

hackcix22

Üye
ARkadaşlar nokia 5310 dada oluyor denedim Avea hat kullanıyorum kaç kontör yediğini yazarım ilk kullandım daha

--------------- Ekleme ---------------

avea hatta kullandım giriş için 1 kntr alıyor 60 mb yazımda 1kntr yada 100 mb yazımda 1 kntr sanırım 1 karakter=1byte tır ona göre hesabınızı yapın aşırı derecede kullanmadığınızda en fazla 2 kontör kadar bir kaybınız olur...

joseph01

Üye
kardeş çok saol ya dediğinin aynısını yaptım ama benim tel 6131 olmasına rağmen oldu çok teşekkürler

sefacal

Üye
Kardeşim benim hat vodafone nasıl olcak hemde ebuddy'e girdiğim zaman paket veri bağlantısı yok dio benim tel. nokıa 3500 arkadasta 6300 var onda denedim calışıyo bende çalışması için ne yapabilirim bi yardımcı olsan. [email protected] mutlaka bekliyorum kardeşim bu arada paylasımların cok guzel emeğine sağlık Mükemmel sin bide bana yardımcı olsan daha bi ayrı sevinirim:D:D:D

UGURFATALİTE

Üye
arkadaşlar bun msn işini vodafone den nasıl hallediyoruz lütfen bilen bana mail ata bilirmi tşklr şimdiden MAİL [email protected] arkadaşlar çok tşklr paylaşım için gün gelir benimde yardımım olur sizlere inş...

qqqchop

Üye
kardeş saol yha
sınıfda herkes giryodu
bi ben kalmıştım

martial05

Üye
tşkler

winston0634

Üye
sağol

huhuriye