Duyuru: Sürekli Dönen Kapasite Kontrolü İçin Beta Uygulaması!

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
:tşk: Özgür abi bendede bu sorun var şahsen çok takılmamıştım ama düzeltilmesi iyi olur önemli bir görevi var çünkü :)

power_24

Üye
Bu programları denemeden mi güncelleme yapıyorlar nedir.çalışmıyorsa, ne anladım güncellemeden ?

serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlı işler, kapasite kontrolü bende de çalışmadı :(

umutgidik

umutgidik

Üye
Çok enteresan bir durum, bende sorunsuz çalışıyor ancak neden bazı cihazlarda sıkıntılı anlayamadım ama büyük ihtimalle Beta olmasından kaynaklı bir durum

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bende gayet normal çalışıyo :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

sebahattinART

sebahattinART

Üye
beyler bende demin L820 güncelledim kapasite kontrolü dön gidi dön ediyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
beyler bende demin L820 güncelledim kapasite kontrolü dön gidi dön ediyor.

Konuyla ilgili güncelleme gelecek yakında.

Bu arada imzanızdaki resim çok büyük olduğundan kurallara aykırı.
Kurallarda belirtilen boyutlara ya da daha altına düşürmediğiniz takdirde silinecek ya da editlenecektir bilginiz olsun ;)

mert3548

Üye
şuan bu bilgi inanın nasıl geldi anlatamam flash atmayı denedim pc görmedi artık gözümü kararttım sıfırlıcaktım ki sizin yazınızı okudum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :) inşallah hafta sonuna kadar gelir yani 298 mb da sürünüyorum bişeyde inmiyor ki inşallah o güncelleme fazla mb istemez :D

dakamon

dakamon

Üye
Varya tam sıfırlayacaktım son anda gördüm son anda :D vazgeçtim sıfırlamaktan zaten nokiaya sürekli bu sorunla ilgili geri bildirim yapıyorum telefonumdan hep 0 puan veriyorum valla :D Tekrar teşekkürler buradan tüm arkadaşlara diyorum sürekli benim yaptığım gibi geri bildirim yapsınlar. En azından nokia sorunun ne denli ciddi olduğunu bilip elini çabuk tutar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Konuya beta güncellemesinin linki eklendi arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Zaten iki yenilik getirmiş biri haritalar'ı gösteriyor ayrı bölüm olarak.

diğer yenilik te Videolar'ı gösteriyor

Yüklemek istemiyorum bu halinden memnunum

mert3548

Üye
yükledim ama bu hala hala dönüyor

komando04

komando04

Üye
Yükledim ama işe yaramadı Özgür :(

Hiç çalışmadı ki :( şimdi direk atıyor. :off:

direk atıyor sorunlarımız aynı gökçen abi ve acaba bunu Amerika bölgesi olduğu için mi eksradan yükledi Bi kontrol edeceğim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben türkiye'ye döndüm yine güncelleme olarak gözükmedi

dakamon

dakamon

Üye
Nokia neyin peşinde acaba ya. Beceremiyorsa açıklama yapsın sıfırlayalım telefonu.

mert3548

Üye
Nokia neyin peşinde acaba ya. Beceremiyorsa açıklama yapsın sıfırlayalım telefonu.

sırf bu güncelleme yüzünden bekliyorum yani tam 7.0 gb hafıza doldu yani allahtan kasmıyor telefon dediğiniz siteye girdim yükledim ama değişiklik göremedim hala dönüyor bu :D yani temmuz başı falan demişsiniz de bu güncelleme için eğer öyle olursa cok üye kaybeder o dediğiniz gdr2 asıl güncelleme radyonun da gelicek olanı. o yüzden bence bi an önce türkiye portalına da bakarlar yoksa sıfırlıcam yani bilgileri falan yok sayıcam gerçekten tek üzülceğim nokta gülbilirsiniz ama guns hire 4 oyununu silicek olmam :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Hayret bende çalıştı. Haritaları silip karta yükleyeyim taşıma desteklenmiyor heralde 250 mb ta olsa yinede kar kardır :)