Durumunuz varsa Android e gecin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Durumunuz varsa Android e gecin
Arkadaslar bunca yıllık symbian kullanıcısıydım taaki bugun Xperia Neo alana kadar.Ya anlatamam sıze boyle bı ısletım sıstemı boyle bı hız olamaz bırde multi touch olmasi harıkulade.Eger durumunuz musaitse hemen android e gecin derim (:

klavye13

Üye
nokia, anroid'e geçse daha iyi olmaz mı? :)

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Arkadaslar bunca yıllık symbian kullanıcısıydım taaki bugun Xperia Neo alana kadar.Ya anlatamam sıze boyle bı ısletım sıstemı boyle bı hız olamaz bırde multi touch olmasi harıkulade.Eger durumunuz musaitse hemen android e gecin derim (:

Nokia boşa kürek çekiyor.

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
nokia en son yaptığı açıklamada Windows Phone 7 den devam edeceğini söylemişti.
sebep:google'ın android sektöründeki gücünü arttırmamak için.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
geçecem geçmesine s2 yi inceledim hızlı iyi stabil ele sıgmıyor düşürecem diye korktum neo yu incelemedim.1 hafta n8,1 hafta 3GS Kullandım onlarda s2 gibi emaneti düşürürüm diye gözüm gibi baktım.bide neo ya bakacam.

15baba

15baba

Üye
konu yanlış yerde :locked:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
biliyoz biliyoz özendirme :hih: de 5800'ı alalı 6 ay oldu babama ben yeni telefon alcam dersem beni:destere:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
max.10 tl ye sınırsız internet paketi olmadıkça geçmem android alırsam flashı için alırım

HaqperesT

HaqperesT

Üye
smart telefonunuz varsa 3d gözlüklerle bakacagınız yeni nesil teller cıkmadan hiç bir seye gecmeyin. Su anki smart teller üç aşağı beş yukarı aynı.

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
vallahı sony ericsson androidlı modellerıyle muthıs bir cıkıs elde ettı dıyebılırım.Hakkını verıyorlar... :)

place3461

place3461

Üye
param yok hem ayrıca dokunmatikle uğraşamam.:)

maxIm4

maxIm4

Üye
durumunuz varsa yoksullara yardım edin.

mstf_l

mstf_l

Üye
ben android almaya gidiyorum

xxdama

xxdama

Üye
ben de android telefonları yok etmeye gidiyorum. :pro:

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ben de android telefonları yok etmeye gidiyorum. :pro:
alıp veremediğin ne var neden dokunuyor sana androidler? kullanışlı diye mi? bolca uygulaması var diye mi? bu kadar symbianistci olma gülüm tamam bende 5800 kullanıyorum ama bunu kabullenin artık android çok daha üstün içinizde ne olarak düşünüyorsunuz şu işletim sistemini anlamıyorum ne bu kin?

xxdama

xxdama

Üye
alıp veremediğin ne var neden dokunuyor sana androidler? kullanışlı diye mi? bolca uygulaması var diye mi? bu kadar symbianistci olma gülüm tamam bende 5800 kullanıyorum ama bunu kabullenin artık android çok daha üstün içinizde ne olarak düşünüyorsunuz şu işletim sistemini anlamıyorum ne bu kin?

Gelir artislik yapıyolar. Neymiş benim telefonum android , seninkinden güzel. Bende artık kin beslemeye başladım.
Şu nokia şöyle adam akıllı,işlemci hızı yüksek, harika bi telefon yapmıyo ki gidip hemen alıp onları ezeyim. Nokia da mallık yapıyo. Tamam androide geçmesin. Geçmesinide istemem ama adam akıllı bi telefon çıkardığıda yok ki arkadaş.
Istese androidten 1000 kat daha iyi telefon üretir. Ama neyin peşinde olduğunu anlamadım.
Dün bi arkadaşım daha androide geçti. Yavaş yavaş symbian kullanıcıları azalıyor. Çok hata nokiada.

Ben nokia genel müdürü olsaydım öyle bi telefon çıkarırdım ki o zaman androidciler görürdü. Nasıl muhteşem bi telefon olduğunu.
Nokia satış patlaması yaşardı.
Ama nokianın neyin peşinde olduğunu hala anlamadım arkadaş :bottom:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia'nın yaptığı aynen eski dönemde yenilikleri 'haramdır' diye kabul etmediğimiz dönemleri hatırlattı. Yeniliklerden kaçıyor mu ne? Ama yıllarca Nokia kullandık hakkını yememek lazım. Hâlâ Nokia kullanıyoruz ve sanırım kullanmaya devam edeceğiz.

xxdama

xxdama

Üye
ben nokiadan vazgeçmem ama böyle devam ederse iflasa kadar gider.
Hep dediğim gibi şöyle dört dörtlük bi tel çıkarsın. Satışları sen o zaman gör

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Gelir artislik yapıyolar. Neymiş benim telefonum android , seninkinden güzel. Bende artık kin beslemeye başladım.
Şu nokia şöyle adam akıllı,işlemci hızı yüksek, harika bi telefon yapmıyo ki gidip hemen alıp onları ezeyim. Nokia da mallık yapıyo. Tamam androide geçmesin. Geçmesinide istemem ama adam akıllı bi telefon çıkardığıda yok ki arkadaş.
Istese androidten 1000 kat daha iyi telefon üretir. Ama neyin peşinde olduğunu anlamadım.
Dün bi arkadaşım daha androide geçti. Yavaş yavaş symbian kullanıcıları azalıyor. Çok hata nokiada.

Ben nokia genel müdürü olsaydım öyle bi telefon çıkarırdım ki o zaman androidciler görürdü. Nasıl muhteşem bi telefon olduğunu.
Nokia satış patlaması yaşardı.
Ama nokianın neyin peşinde olduğunu hala anlamadım arkadaş :bottom:
pembe don'lu nokia :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...