Arkadaslar bunca yıllık symbian kullanıcısıydım taaki bugun Xperia Neo alana kadar.Ya anlatamam sıze boyle bı ısletım sıstemı boyle bı hız olamaz bırde multi touch olmasi harıkulade.Eger durumunuz musaitse hemen android e gecin derim (:
biliyoz biliyoz özendirmeArkadaslar bunca yıllık symbian kullanıcısıydım taaki bugun Xperia Neo alana kadar.Ya anlatamam sıze boyle bı ısletım sıstemı boyle bı hız olamaz bırde multi touch olmasi harıkulade.Eger durumunuz musaitse hemen android e gecin derim (:
de 5800'ı alalı 6 ay oldu babama ben yeni telefon alcam dersem beni
Reis işi çözmüş dağılın beylerdurumunuz varsa yoksullara yardım edin.

alıp veremediğin ne var neden dokunuyor sana androidler? kullanışlı diye mi? bolca uygulaması var diye mi? bu kadar symbianistci olma gülüm tamam bende 5800 kullanıyorum ama bunu kabullenin artık android çok daha üstün içinizde ne olarak düşünüyorsunuz şu işletim sistemini anlamıyorum ne bu kin?ben de android telefonları yok etmeye gidiyorum.![]()
alıp veremediğin ne var neden dokunuyor sana androidler? kullanışlı diye mi? bolca uygulaması var diye mi? bu kadar symbianistci olma gülüm tamam bende 5800 kullanıyorum ama bunu kabullenin artık android çok daha üstün içinizde ne olarak düşünüyorsunuz şu işletim sistemini anlamıyorum ne bu kin?

pembe don'lu nokiaGelir artislik yapıyolar. Neymiş benim telefonum android , seninkinden güzel. Bende artık kin beslemeye başladım.
Şu nokia şöyle adam akıllı,işlemci hızı yüksek, harika bi telefon yapmıyo ki gidip hemen alıp onları ezeyim. Nokia da mallık yapıyo. Tamam androide geçmesin. Geçmesinide istemem ama adam akıllı bi telefon çıkardığıda yok ki arkadaş.
Istese androidten 1000 kat daha iyi telefon üretir. Ama neyin peşinde olduğunu anlamadım.
Dün bi arkadaşım daha androide geçti. Yavaş yavaş symbian kullanıcıları azalıyor. Çok hata nokiada.
Ben nokia genel müdürü olsaydım öyle bi telefon çıkarırdım ki o zaman androidciler görürdü. Nasıl muhteşem bi telefon olduğunu.
Nokia satış patlaması yaşardı.
Ama nokianın neyin peşinde olduğunu hala anlamadım arkadaş![]()