Dünyanın en sert içkisi= Absinthe (ABSENT YEŞİL PERİ))

Sponsorlu Bağlantılar

enginzz

enginzz

Üye
:oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
Geçtiğimiz yılbaşında içmiştim 24 saat kendime gelememiştim bakalım bu yılbaşındada öyle bi planım var :islik:

onurince

Üye
"Malesef ülkemizde ve de bir
çok ülkede yasaklanmıştır"... Yemin ediyorum yazık . Yorumlarıı okuyunca zaten diyeceklerimi unuttum ! Gerçi size degil ülkeeye alkol fabrikasını dikenleri ve ülkeye girmesine izin verenlere yazık ! Biz müslüman ülkeyiz.kitabımız KURAN ,,, ve orda alkool un haram oldugu belirtiliyor !... Şu forumda bi tanesi (parmakla gösterilicek kadar az) Kur-anı Kerimin belirttigi ve oldugu ilginç olayı yazmamış. Ama bilmem 2 kocalı kadını kocasıyla bilmem kaç kere seviştigi kadını yazarsınız !

enginzz

enginzz

Üye
içtiysen alışmışındır :)

emo000001

Üye
arkadaslar merhaba ben kıbrıs mersin/tasucu calısan bir gemide calısıyorum.sürekli gidip geldiğim için elimde absent war isteyene meraklısına temin edebilirim en iyi absent cannabıs modelidir 3 ayrı modeli war biri %85 alkol diğerleri % 70 . numaramı bıraktım 05985522930 aramadan önce msj atabilirsiniz.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
yeşil periyi göresim geldi :)

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
"Malesef ülkemizde ve de bir
çok ülkede yasaklanmıştır"... Yemin ediyorum yazık . Yorumlarıı okuyunca zaten diyeceklerimi unuttum ! Gerçi size degil ülkeeye alkol fabrikasını dikenleri ve ülkeye girmesine izin verenlere yazık ! Biz müslüman ülkeyiz.kitabımız KURAN ,,, ve orda alkool un haram oldugu belirtiliyor !... Şu forumda bi tanesi (parmakla gösterilicek kadar az) Kur-anı Kerimin belirttigi ve oldugu ilginç olayı yazmamış. Ama bilmem 2 kocalı kadını kocasıyla bilmem kaç kere seviştigi kadını yazarsınız !

konuyu o zaman ki kafa yapımla açmışım ama arkadaşın dedikleri çok doğru

PuGatorY

PuGatorY

Üye
denemek lazım:))

greenmile

greenmile

Üye
merak ettim şimdi bunu:D

Sinyor X

Sinyor X

Üye
geçenlerde carrefourda görmüştüm fiyatı 120 tl falandı alsammı ki :D

greenmile

greenmile

Üye
Allah olmeden once bi yudum da olsa icmeyi nasip eder insallah bu kuluna :D

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
:bira::nargile::icelim: içen var mı acaba???

Üst Alt