Dungeon Hunter 2 Rehber

Sponsorlu Bağlantılar

erginagcan

Üye
Arkadaşlar takıldığınız "PATH OF KINGS" bolümünde orayı geçmenizin imkanı yok eğer 1 kere takılmışsanız.
Yapmanız gereken (Takıldığınıza göre anna yada belle kullanıyorsunuz) önce oyundan cıkıp oynadıgınız karakteri silmek.
sonra oyundan tamamen çıkıp telefon dilini ingilizceye alın. oyuna girip baştan oynayın, zaten oyunun en başları olduğu için dert etmeyin max 5-10 dk ya oraya gelirsiniz zaten.

Artık bir teşekkürü çok görmezsiniz :)

çok tşk ederim yaa. oyunu tamamen kaldırdım. setubu vardı zaten. şimdi yeniden kurup deneyecem. inş. çözüm olur. :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
%100 calisiyor :) cok sagol:)

elitetr

Üye
olur baska bi yerde daha takılırsan yine aynı islemi yapıcan o kadar oynadıgın boşa gidecek :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
ıngilizce oynarız ya sıkıntı yok :-)

drunkgriffon

Üye

elitetr

Üye
Muhtemelen aynıdır, sorana kadar keşke bir deneseydin :)

SilentOne

SilentOne

Üye
o deqilde bir gorevde takıldım geçemiyom yha daha doqrusu gorevi bulamadım

elitetr

Üye
Sorsan yardımcı olurduk :)

drunkgriffon

Üye
Sorsan yardımcı olurduk :)
kardes bu online oina girdikten sonra cikonca single oynayim dedom siyah ekranla perinin isigi var nasil kurtulacam hic bir yere hareket edemiyorum bi cozumu varsa

elitetr

Üye
Orada periyle beraber ilerliyeceksin, bazı yerlerde duruyor peri orda gelen iskeletleri öldür, öyle öyle ilerliyorsun.
6-7 seferden sonra dark queen geliyor, onu öldürünce o bölümü geçiyorsun ve son bölüme geliyorsun.
Neresinde takıldınki oranın?

erginagcan

Üye
Oyunda potion adedini nerden çoğaltıyoruz. bulamadım bir türlü. Önceki oyunumda 20 potion a kadar çıkarmıştım.

drunkgriffon

Üye
Orada periyle beraber ilerliyeceksin, bazı yerlerde duruyor peri orda gelen iskeletleri öldür, öyle öyle ilerliyorsun.6-7 seferden sonra dark queen geliyor, onu öldürünce o bölümü geçiyorsun ve son bölüme geliyorsun.Neresinde takıldınki oranın?
Simdi online oyuna girdim sonra geri ciktim kapattm oyunu sonra internet yoktu single gireyim dedim kapkaranlik bi yer peri isigi bide onlinedan kalma bi adam var

erginagcan

Üye
Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.
1.A FİNAL HOPE bölümünü bir türlü geçemedim. potion adedi yetmiyor. (12 adet var)
2.level atladıkça kazandığımız puanlarla hangilerini açalım.(KULLANDIĞIM KARAKTER DEATH WALKER)
3.item kullanmada (AUTO EQUIP ALL) dediğimiz de en son ve en güçlü itemlerimi kullanıyor)

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler lvl 18 im yapılacak gorev kalmadı notherlans a gidiyom haritada azcık yürüyom daha sonra gitmiyom ateşten duvar var geçemiyom nasıl geçicem onu yardımlarınızı bekliyom

metropolice55

Üye
arkadaslar bende de aynı problemler vardı telefonu dilini ingilizce yaptım bir maxicep üyesi tarafından problemler çözüldü ama karakteri yeniden baslatmanız lazım eskisini silip

drunkgriffon

Üye
world of ruıne grdm gorevlri yptm alastoırs kapısı aclmadı ne yapmalym

zallas

Üye
Ben de başladım oyuna güzel ama bir yerde takıldım kaldım. O mezarlığa giriyorsun ya kaleye girmek için. Royal Tomb hatta o yerin adı. Ordaki kolu indirmeme rağmen kaleye giremiyorum . Bu oyun hatası mı acaba ?

cemsidar

cemsidar

Üye
Ben de başladım oyuna güzel ama bir yerde takıldım kaldım. O mezarlığa giriyorsun ya kaleye girmek için. Royal Tomb hatta o yerin adı. Ordaki kolu indirmeme rağmen kaleye giremiyorum . Bu oyun hatası mı acaba ?

Bendede aynı sorun vardı kardeş.Orayı açamadıgım halde ezk slotlarla 23 lwl e kadar kasıldım ben.Sonra tel güncellemesi geldi c7 ye 25.07. Onu yükledim oyuna girdim.Baktım o kapı aşagıdan yukarıya dogru oluyodu ya sürekli sabit durmaya başlamış.Sonra envntere girdim baktım.Önceden item satamıodum.Satmada gelmiş.Düzelmiştir oyun die düşünerek sildim charı baştan kasıorum suan.Seni yakın zamanda bilgilendiririm.

Bu arada Rogue konusunda bi rehber hazırlamayı düşünüyorum fakat daha anlayamadıgım şeyler var. Onlarıda çözdükten sonra paylaşacam.3-4 kere 20 lwl e char kastım.Ve bence en iyisi Archer Rogue !!!

----------Eklendi @ 18:40:35 ---------- Yazıldı @ 18:39:26 ----------

Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.
1.A FİNAL HOPE bölümünü bir türlü geçemedim. potion adedi yetmiyor. (12 adet var)
2.level atladıkça kazandığımız puanlarla hangilerini açalım.(KULLANDIĞIM KARAKTER DEATH WALKER)
3.item kullanmada (AUTO EQUIP ALL) dediğimiz de en son ve en güçlü itemlerimi kullanıyor)

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Kardeş pot sayısını yanlızca savaşçılar arttırabiliyor.O da bir skilleri var en üst sırada en sağdaki.O skile verdikçe alabilecegin pot sayısı artıyor.

tyroon27

Üye
telefon a nasıl indirdbiliriz

Üst Alt