Sevinçten uyuyamicam galiba 1-2 ay girmedim neler olmuş böyle n8 e oyun çıktı ya daha ölsem de gam yemem . . . := )

arkadaşlar level 13üm yeni başladım act 3 yeni yeni çözüyorm oyunu ama takıldım infiltrate gothic castle görevinde. Mezarlıktan girdim içeri teleportdan içeri girdim içerde ilerlemeye yer bulamıyorum bi demir kapı var hareketli 50defa denedim nasıl geçeceğim ?maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/dungeon-hunter-2-rehber-9-523181.html bu sayfadaki recep özmen in kaldıgı yerde ... Yardımgüzel oyun 100 levelde bitiyor ve normal hard herotic adı altı da zorluk derecdleri war. Takılan olursa yardımcı olayım
millet biri yardımcı olsun kafayı yicem ya :/güncel //
arkadaşlar level 13üm yeni başladım act 3 yeni yeni çözüyorm oyunu ama takıldım infiltrate gothic castle görevinde. Mezarlıktan girdim içeri teleportdan içeri girdim içerde ilerlemeye yer bulamıyorum bi demir kapı var hareketli 50defa denedim nasıl geçeceğim ?maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/dungeon-hunter-2-rehber-9-523181.html bu sayfadaki recep özmen in kaldıgı yerde ... Yardım
aynı hataya arkadasta düsmustu etrafında yanan ısık perinin ısıgı skilleri yani özel gücleri kullanarak ve yön tusuyla yola dogru iterek kurtulabilirsin takıldıgın yerdenarkadaşlar ben 38 level im act 13 de ama bir bölümde kaldım kıpırdayamıyorum etrafında yuvarlak bir ışık yanıyor Hareket edemiyorum lütfen yardım edin.

dostum bi str bi dex verarkadaşlar bilen yokmu yaw hangi karaktere ne stat basıcam
Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar dediğim görev bu. neyaptımsa geçemedim bölümü.kolu açtım ama kapı halen yarım açılmış duruyor

Şimdi deniyorum . Eğer olursa çok dua ederim :-) teşekkürler :-)Arkadaşlar takıldığınız "PATH OF KINGS" bolümünde orayı geçmenizin imkanı yok eğer 1 kere takılmışsanız.Yapmanız gereken (Takıldığınıza göre anna yada belle kullanıyorsunuz) önce oyundan cıkıp oynadıgınız karakteri silmek.sonra oyundan tamamen çıkıp telefon dilini ingilizceye alın. oyuna girip baştan oynayın, zaten oyunun en başları olduğu için dert etmeyin max 5-10 dk ya oraya gelirsiniz zaten.Artık bir teşekkürü çok görmezsiniz![]()