Dungeon Hunter 2 Rehber

Sponsorlu Bağlantılar

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Sevinçten uyuyamicam galiba 1-2 ay girmedim neler olmuş böyle n8 e oyun çıktı ya daha ölsem de gam yemem . . . := )

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bi 2 ay daha girme oyun koleysiyonu yapıcan

nakliyat

Üye
arkadaşlar ben 38 level im act 13 de ama bir bölümde kaldım kıpırdayamıyorum etrafında yuvarlak bir ışık yanıyor Hareket edemiyorum lütfen yardım edin.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
güzel oyun 100 levelde bitiyor ve normal hard herotic adı altı da zorluk derecdleri war. Takılan olursa yardımcı olayım

Atmosperich

Atmosperich

Üye
güzel oyun 100 levelde bitiyor ve normal hard herotic adı altı da zorluk derecdleri war. Takılan olursa yardımcı olayım
arkadaşlar level 13üm yeni başladım act 3 yeni yeni çözüyorm oyunu ama takıldım infiltrate gothic castle görevinde. Mezarlıktan girdim içeri teleportdan içeri girdim içerde ilerlemeye yer bulamıyorum bi demir kapı var hareketli 50defa denedim nasıl geçeceğim ?maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/dungeon-hunter-2-rehber-9-523181.html bu sayfadaki recep özmen in kaldıgı yerde ... Yardım

seyfipasa

seyfipasa

Üye
arkadaşlar level 13üm yeni başladım act 3 yeni yeni çözüyorm oyunu ama takıldım infiltrate gothic castle görevinde. Mezarlıktan girdim içeri teleportdan içeri girdim içerde ilerlemeye yer bulamıyorum bi demir kapı var hareketli 50defa denedim nasıl geçeceğim ?maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/dungeon-hunter-2-rehber-9-523181.html bu sayfadaki recep özmen in kaldıgı yerde ... Yardım

Kardesim kapıları acman icin kollar oluyor yanlış hatırlamıyorsam sag tarafında kapının o bölümde.takıldıgın yerde karakterinin remis olan yere tıkla en sonda map yani harita war oradan gidecegin yerler okla göterilmis.bi oncesindede görew listen war oradaki bölge adlarından nereye gideegini çözebilirsin. ii oyunlar.

----------Eklendi @ 12:14:31 ---------- Yazıldı @ 12:11:10 ----------

arkadaşlar ben 38 level im act 13 de ama bir bölümde kaldım kıpırdayamıyorum etrafında yuvarlak bir ışık yanıyor Hareket edemiyorum lütfen yardım edin.
aynı hataya arkadasta düsmustu etrafında yanan ısık perinin ısıgı skilleri yani özel gücleri kullanarak ve yön tusuyla yola dogru iterek kurtulabilirsin takıldıgın yerden :oke:

mertcab

Üye
arkadaşlar the bloodslands takıldım yardımcı olurmusunuz bütün yerlere girdim başka map e nasıl gecıcem ?

nosferattu

Üye
arkadaşlar tam olarak roque karakterine sadece dexmi vericem veya 1 dex 1 str mi

nosferattu

Üye
arkadaşlar bilen yokmu yaw hangi karaktere ne stat basıcam

Atmosperich

Atmosperich

Üye
hocam kol var ama çektim kapı filan açılmadı kaldım orda ya kapıdan geçemiyorum :/

drunkgriffon

Üye
bende aynı sey kolu indirdim ama kapı açılmıyor path of kings görevi

----------Eklendi @ 23:36:25 ---------- Yazıldı @ 23:35:06 ----------

arkadaşlar bilen yokmu yaw hangi karaktere ne stat basıcam
dostum bi str bi dex ver

JustADreamer

JustADreamer

Üye
beyler patch of the kings görevinde kolu çekmeme rağmen kapı hala hareketli bi yardım edin yahu

drunkgriffon

Üye
abi bilen biri cewplasın yaw onlineda ready diyemiyorum nasıl olacak

erginagcan

Üye
patch of the kings görevinde kapı kolunu çekmeme rağmen kapı açılmıyor halen hareketli.Herkes aynı yerde takılmış galiba. O bölümü geçen bir yardım edebilir mi ?

elitetr

Üye
Hocam gereksiz itemlerle doldu inventory, satıcıya gidip sell yapıcam sell e tıklanmıyor, itemleri drop yapıyorum mecbur? bu itemler satılamıyormu npc ye?

NOT: mesajı silmeden editliyorum aynı sıkıntıyı çeken olursa diye. Telefon dilini ingilizce yapınca sorun ortadan kalkıyor. Sorunun sebebi Anna ve belle versiyonları için dh2 nin henüz patch çıkarmamış olması

elitetr

Üye
Arkadaşlar takıldığınız "PATH OF KINGS" bolümünde orayı geçmenizin imkanı yok eğer 1 kere takılmışsanız.
Yapmanız gereken (Takıldığınıza göre anna yada belle kullanıyorsunuz) önce oyundan cıkıp oynadıgınız karakteri silmek.
sonra oyundan tamamen çıkıp telefon dilini ingilizceye alın. oyuna girip baştan oynayın, zaten oyunun en başları olduğu için dert etmeyin max 5-10 dk ya oraya gelirsiniz zaten.

Artık bir teşekkürü çok görmezsiniz :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Arkadaşlar takıldığınız "PATH OF KINGS" bolümünde orayı geçmenizin imkanı yok eğer 1 kere takılmışsanız.Yapmanız gereken (Takıldığınıza göre anna yada belle kullanıyorsunuz) önce oyundan cıkıp oynadıgınız karakteri silmek.sonra oyundan tamamen çıkıp telefon dilini ingilizceye alın. oyuna girip baştan oynayın, zaten oyunun en başları olduğu için dert etmeyin max 5-10 dk ya oraya gelirsiniz zaten.Artık bir teşekkürü çok görmezsiniz :)
Şimdi deniyorum . Eğer olursa çok dua ederim :-) teşekkürler :-)

Üst Alt