Dungeon Hunter 2 Rehber

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben bu oyunu yükleyeceğim ama hafıza yok :ağlarım:

keremmm96

Üye
arkadaşlar Ben mageyim iki seçenek Geliyo iluzyon ile başka bi seçenek Geliyo hangisini seçeceğim yardım edin

spontane75

spontane75

Üye
boglands a gitmek istiyorum oyun kitlenip kalıyor sorun ne olabilir acaba 24 levelim :(

svantybb

Üye
Dungeon Hunter 2 savaşçı skilllerini anlata bilecek var mı? 75 lvl oldum ama hala bilmiyorum hangisi daha iyi

asadas74

asadas74

Üye
yeni sürümünü indir. Buglu surumde ise geçmek icin kitlendiği noktaya 1 adım kala save le oyundan cık. Sonra tekrar oyuna ğir farklı yolardan geçmeyi dene kenarından koşesinden. 7 8 denemede geciyordum 1.07 yi indir sorunsuz. Bu arada elit itemli claslarım var. Max demageleri yakaladim.

Bunu da söyle sağladım. Max lvl iyi drop veren silahlara yeteri kadar stat dağıtıp ful ataga verdim. Pwp olsa diablo tarz tek atabilecek harakterlerim var. Oyundaki en yuksek demage mage de elde etim. 2. Asas. Asasta ise ilk poi çakıp skil döşersen tek atma sansi olabiliyor. Warior ise tamamen defans hp lifesteal kasilmalı. Zaten atak oldukça iyi vurduğunda canpın doluyor uzun suren kapışmalarda mukemel tabi asasın kombosu kadar olmasada

- - - Eklendi - - -

skile puan verimleri tamamen stratejinize bağlıdır. Skileri dikatli okursanız anlarsınız.
Örnek asas poi cakınca ardına kulanacağınız skil normalden belirli yuzdede daha fazla. Ful atak asasla max demage boyle elde edebiliriz

- - - Eklendi - - -

oyunda pwp modu ile gelişmiş nadir cıkan silahlar olsa ko ya doner kalabalık olur. Tabi bunlar için tek server

- - - Eklendi - - -

oyunda 75 lvden sonra kılıçlar yanar. Oyunu 35 lvlde bipirebilirsiniz. Ama bir ust seviyeye gecer yaratıklar guçlenir görevler aynı. 99 lvl yada 80 sondu galiba 1 yıldır oynamadım

- - - Eklendi - - -

oyunda görevler asla bitmez takıldığınız yerde harita acın ve size gosterilen işağreti izleyin.

sahte_okeyy

sahte_okeyy

Üye
level 32yim ve fallen kingdomdayım fakat en sonunda kırmızı bi canavar çıkıyo bize vurup duruyo onu geçemedim nasıl geçecem yardımcı olur musunuz

PYTHONs

Üye
oyunu yükleyip okula götürdüm , bu ne la metin2 var mobilede felan dediler :D

sahte_okeyy

sahte_okeyy

Üye
yeni sürümünü indir. Buglu surumde ise geçmek icin kitlendiği noktaya 1 adım kala save le oyundan cık. Sonra tekrar oyuna ğir farklı yolardan geçmeyi dene kenarından koşesinden. 7 8 denemede geciyordum 1.07 yi indir sorunsuz. Bu arada elit itemli claslarım var. Max demageleri yakaladim.

Bunu da söyle sağladım. Max lvl iyi drop veren silahlara yeteri kadar stat dağıtıp ful ataga verdim. Pwp olsa diablo tarz tek atabilecek harakterlerim var. Oyundaki en yuksek demage mage de elde etim. 2. Asas. Asasta ise ilk poi çakıp skil döşersen tek atma sansi olabiliyor. Warior ise tamamen defans hp lifesteal kasilmalı. Zaten atak oldukça iyi vurduğunda canpın doluyor uzun suren kapışmalarda mukemel tabi asasın kombosu kadar olmasada

- - - Eklendi - - -

skile puan verimleri tamamen stratejinize bağlıdır. Skileri dikatli okursanız anlarsınız.
Örnek asas poi cakınca ardına kulanacağınız skil normalden belirli yuzdede daha fazla. Ful atak asasla max demage boyle elde edebiliriz

- - - Eklendi - - -

oyunda pwp modu ile gelişmiş nadir cıkan silahlar olsa ko ya doner kalabalık olur. Tabi bunlar için tek server

- - - Eklendi - - -

oyunda 75 lvden sonra kılıçlar yanar. Oyunu 35 lvlde bipirebilirsiniz. Ama bir ust seviyeye gecer yaratıklar guçlenir görevler aynı. 99 lvl yada 80 sondu galiba 1 yıldır oynamadım

- - - Eklendi - - -

oyunda görevler asla bitmez takıldığınız yerde harita acın ve size gosterilen işağreti izleyin.

level 32yim ve fallen kingdomdayım fakat en sonunda kırmızı bi canavar çıkıyo bize vurup duruyo onu geçemedim nasıl geçecem yardımcı olur musunuz neden yardımcı olunmuyo konu mu kapandı ??

lefiero

lefiero

Üye
skilleri sıfırlama şansımız varmı ? Yardım pls..

Anil-D

Anil-D

Üye
oyunu bitiren varsa atabilirmi benim save kayboldu

Anil-D

Anil-D

Üye
cde private 2003b2c de kardş

Anil-D

Anil-D

Üye
bana 80ve uzeri lazım