avast
Üye
hocam yanlıs oldu zaten kusura bakma duzenledim tekraronlari gormustum

hocam yanlıs oldu zaten kusura bakma duzenledim tekraronlari gormustum

zaten garantinin bitmesine az kaldi ayfonda kafami soktun simdi 5mi 5s mi acaba 6 bizr göre dil[emoji4]hocam yanlıs oldu zaten kusura bakma duzenledim tekrar![]()
valla hocam bak simdi 5 te sorun yok ben sıra arkadaşımla kıyasladım 5s var saniye farketmiyo uygulama açmada saliseler var belki 0.10 salise falan ama seneye ne olur 5 ios 9 u alınca güncellemeyeceksin güncellersen tırt 5s te bi sene uzun kullanırsın bundan oda ios 10 da tırtlarama suanda sorarsan bi sorun yok ha sen oyun fala noynuyosan pek önermiyorum ben oyun oynasam nexusta oynardım iphone yanına bile yaklaşamaz oyunda nexusunzaten garantinin bitmesine az kaldi ayfonda kafami soktun simdi 5mi 5s mi acaba 6 bizr göre dil[emoji4]
yok be ne oyunu oyun oynamiyorum hiç[emoji4] 2. donem izmite gecince düşüncem okul icin simdi masraflar var yavalla hocam bak simdi 5 te sorun yok ben sıra arkadaşımla kıyasladım 5s var saniye farketmiyo uygulama açmada saliseler var belki 0.10 salise falan ama seneye ne olur 5 ios 9 u alınca güncellemeyeceksin güncellersen tırt 5s te bi sene uzun kullanırsın bundan oda ios 10 da tırtlarama suanda sorarsan bi sorun yok ha sen oyun fala noynuyosan pek önermiyorum ben oyun oynasam nexusta oynardım iphone yanına bile yaklaşamaz oyunda nexusun
valla hocam s4 yengemde var samsunga karşı bi önyargılıyım ben hani androıd kullansam söyle değerini kaybetmemeli mesela htc gibi falan nexusu 1400 e aldım nexus6 türkiyeye gelmeden 1000 e düştü ikinci elleri hele sürünüyo adamlar 500-600 diyo o donanıma bu fiyat yazık yaniyok be ne oyunu oyun oynamiyorum hiç[emoji4] 2. donem izmite gecince düşüncem okul icin simdi masraflar var ya
diger telefonum ayfon olucak kesinliklevalla hocam s4 yengemde var samsunga karşı bi önyargılıyım ben hani androıd kullansam söyle değerini kaybetmemeli mesela htc gibi falan nexusu 1400 e aldım nexus6 türkiyeye gelmeden 1000 e düştü ikinci elleri hele sürünüyo adamlar 500-600 diyo o donanıma bu fiyat yazık yani
hayırlı olsun kardeşimvalla hocam s4 yengemde var samsunga karşı bi önyargılıyım ben hani androıd kullansam söyle değerini kaybetmemeli mesela htc gibi falan nexusu 1400 e aldım nexus6 türkiyeye gelmeden 1000 e düştü ikinci elleri hele sürünüyo adamlar 500-600 diyo o donanıma bu fiyat yazık yani
ayfon önerirmisin bana kardeşim biraz deneyimlerini aktarırsan sevinirim bende yılbaşından sonra telefon almayı düşünüyorumda iphone yada htc alacam büyük ihtimalle androidmi yoksa iphone'mu önerirsin 
Ne alcaksın hocam ben beğendimhayırlı olsun kardeşimayfon önerirmisin bana kardeşim biraz deneyimlerini aktarırsan sevinirim bende yılbaşından sonra telefon almayı düşünüyorumda iphone yada htc alacam büyük ihtimalle androidmi yoksa iphone'mu önerirsin
![]()
ya iphone 6 veya htcNe alcaksın hocam ben beğendim
Sana atmamıştım resimleri sanırım şimdi bi silikon kılıf taktımda spigen sipariş ettim neo hybrid gelirse takıcam tabiTertemiz cihaz güzelmişKılıfla kullan onu yoksa kenarları soyulmaya başlar cihazdan bezersin
![]()

Benimkinde cboya atmasi falan yok resimleri var gormussundur belki degisim cihazi ben nexusu 1050 liradan saydirdim degisim cihazi iphonelarin piyasasi 1100-1250 arasinda ankarada sahibindende ben oyle aldim dedigin gibi kafa kafaya takas edende coktuda adam 2 sene kullanmis bataryasi ne durumda belli degil boya atmasi var falan yoksa 32 lik takaslamak isteyen bile oluyo hayirlisi olsun insallah kara girmisizdirHocam bende nexus 5 i direk iphone 5 le takas yaptım belkı gruptan hatırlıyorsundur telefon baya temızdı sadece cok az yerde boya atması var baya temız kullanmıs adam bana gore kar yaptım gibime gelıyor ustune kırılmaz cam demir çerceve felan yaptım bakalım hayırlısı inş saglıklı biçimde kullanırız

1050 saydirip uste 100 verdim adamin ilan fiyati 1200 du 2 ay once degisimden gelmis iste 150 istedi gidince geri konustuk falan 100 e dustukSen 1050 saydırdıysan cok iyi istanbulbilisimde n5 ler 0 ları 1050 zaten sen resmen sıfır fıyatına vermıssın iyi kar yapmıssın