teknolojibaronu
Üye
Aynen sanırım öyle benim arkadaşımda vardı çerçeve hoşaf olmuş siyahın.Siyahı çiziliyor beyazı o kadar değil. [emoji5]️
çizik üstüne çizik
acaba ücretsiz birşeyler yaparlar mı ki?Aynen sanırım öyle benim arkadaşımda vardı çerçeve hoşaf olmuş siyahın.Siyahı çiziliyor beyazı o kadar değil. [emoji5]️
çizik üstüne çizik
acaba ücretsiz birşeyler yaparlar mı ki?Hiç sanmam bende 9 aylık siyah bar sadece üst tarafta ince var kılıfla belli olmuyor zaten o kötü kullanmış.Aynen sanırım öyle benim arkadaşımda vardı çerçeve hoşaf olmuş siyahın.çizik üstüne çizik
acaba ücretsiz birşeyler yaparlar mı ki?
spigen neo hybrid D&R da 70 liradan 26 liraya düşmüş ondan sipariş ettim yarında arkasına jelatin geliyor birde ios 9 a güncellemezsem satmam belki anneme falan verir nakit alırım telefon bu sene üniversiteye tekrar hazırlanıyorum o yüzden fazla para vermek istemedim malum üniversiteye gecince masraf falan universitenin ilk dönemi kullanırım bunu heralde gelen burslar birikene kadar sonra 6s e gecerim5 çabuk çiziliyor dostum5 almasaydın keşke ama almışsın artık çizmemeyi başarırsan satarsin
hayırlı olsun iOS in tadı bir başkadır
![]()
Programı hazırlamışsın bilespigen neo hybrid D&R da 70 liradan 26 liraya düşmüş ondan sipariş ettim yarında arkasına jelatin geliyor birde ios 9 a güncellemezsem satmam belki anneme falan verir nakit alırım telefon bu sene üniversiteye tekrar hazırlanıyorum o yüzden fazla para vermek istemedim malum üniversiteye gecince masraf falan universitenin ilk dönemi kullanırım bunu heralde gelen burslar birikene kadar sonra 6s e gecerim
tadını çıkar
batarya pişman etmesin yeterki çoğu iPhonecular batarya bankası ile bitiş yaşıyor 
Çok uğraşmazsa götürür ben 3G olmadan 6 saat kullanım görüyorum.Programı hazırlamışsın biletadını çıkar
batarya pişman etmesin yeterki çoğu iPhonecular batarya bankası ile bitiş yaşıyor
![]()
yahu hocam nexus vardı bende 2300 mah full hd ekran falan filan oda bunla aynıydıProgramı hazırlamışsın biletadını çıkar
![]()
bi fark gormedim ha note 3 ten g 2 den geçen pişman olur belki 
Çok uğraşmazsa götürür ben 3G olmadan 6 saat kullanım görüyorum.
öyle oldu biraz hani burs falan filan derken masraflarım dışında ayda 300 ödeye biliyorum oda en az işte denkeyince patlatırım bi 6 sProgramı hazırlamışsın biletadını çıkar
![]()

Bizim burada var D&R giderim bakarım ben Sağol [emoji5]️yahu hocam nexus vardı bende 2300 mah fu ll hd ekran falan filan oda bunla aynıydıbi fark gormedim ha note 3 ten g 2 den geçen pişman olur belki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben 2 gün önce sipariş verdim simdi fiyatı silmişler ama bi bak baya indirim vardı 5c kılıfları 19 liraydı ben kargo dahil 29.80 ödedim 1-5 işgünü içinde kargoya teslim dedi 2 gun oldu bakalım yalan olmaz insallah
Bizim burada var D&R giderim bakarım ben Sağol [emoji5]️yahu hocam nexus vardı bende 2300 mah fu ll hd ekran falan filan oda bunla aynıydıbi fark gormedim ha note 3 ten g 2 den geçen pişman olur belki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben 2 gün önce sipariş verdim simdi fiyatı silmişler ama bi bak baya indirim vardı 5c kılıfları 19 liraydı ben kargo dahil 29.80 ödedim 1-5 işgünü içinde kargoya teslim dedi 2 gun oldu bakalım yalan olmaz insallah
teşekkür ederimHayirli olsun
bende internette şikayet okudum baya 5 iş günü içinde temin deyip 10 15 gün oluyormuş bazen gelmiyormuş bide şimdi temin edilemiyor yazıyosa sıkıntı büyük benimki bile gelmez belkiBizim burada var D&R giderim bakarım ben Sağol [emoji5]️
kulaklık müzik kalitesi çok iyi nexustan sonra dehşet bide multitasking de android 5.0 da herşeyi acıp ilk açtıgım uygulamaya donunce onu bidaha sıfırdan açıyordu bunda denedim tekrar sıfırlamıyo nasıl bıraktıysan öyle devam ediyorAyfon 5 guzelmi
nexus 5 in sıfırı 1000 e düşmüş ikinci elleri 700 falan o yüzden denk geldi benim telefonu 1000 liradan saydılar bende verdim aldımbende alsammi 5kulaklık müzik kalitesi çok iyi nexustan sonra dehşet bide multitasking de android 5.0 da herşeyi acıp ilk açtıgım uygulamaya donunce onu bidaha sıfırdan açıyordu bunda denedim tekrar sıfırlamıyo nasıl bıraktıysan öyle devam ediyor
nexus 5 verip aldım ben daha önce kullandığım için falan almadım hani içimde apple fanı yoktunexus 5 in sıfırı 1000 e düşmüş ikinci elleri 700 falan o yüzden denk geldi benim telefonu 1000 liradan saydılar bende verdim aldım
ne var sende s4 mü halabende alsammi 5
bendeki cihazlar karisik ya aynen asil s4 var[emoji4]ne var sende s4 mü hala
bana sorarsan s4 mü iphone 5 mi banko iphone 5 derim ben samsung sevmiyorum almıyorum cunkubendeki cihazlar karisik ya aynen asil s4 var[emoji4]

onlari gormustum