Haber Dün iphone 5 aldım bakalım ilk ios cihazım Resimli

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siyahı çiziliyor beyazı o kadar değil. [emoji5]️
Aynen sanırım öyle benim arkadaşımda vardı çerçeve hoşaf olmuş siyahın. :D çizik üstüne çizik :D acaba ücretsiz birşeyler yaparlar mı ki?

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Aynen sanırım öyle benim arkadaşımda vardı çerçeve hoşaf olmuş siyahın. :D çizik üstüne çizik :D acaba ücretsiz birşeyler yaparlar mı ki?
Hiç sanmam bende 9 aylık siyah bar sadece üst tarafta ince var kılıfla belli olmuyor zaten o kötü kullanmış.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
5 çabuk çiziliyor dostum :) 5 almasaydın keşke ama almışsın artık çizmemeyi başarırsan satarsin :D hayırlı olsun iOS in tadı bir başkadır ;)
spigen neo hybrid D&R da 70 liradan 26 liraya düşmüş ondan sipariş ettim yarında arkasına jelatin geliyor birde ios 9 a güncellemezsem satmam belki anneme falan verir nakit alırım telefon bu sene üniversiteye tekrar hazırlanıyorum o yüzden fazla para vermek istemedim malum üniversiteye gecince masraf falan universitenin ilk dönemi kullanırım bunu heralde gelen burslar birikene kadar sonra 6s e gecerim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ne ara düşmüş oha! Param var alırım pm link atsana kardeşim

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
spigen neo hybrid D&R da 70 liradan 26 liraya düşmüş ondan sipariş ettim yarında arkasına jelatin geliyor birde ios 9 a güncellemezsem satmam belki anneme falan verir nakit alırım telefon bu sene üniversiteye tekrar hazırlanıyorum o yüzden fazla para vermek istemedim malum üniversiteye gecince masraf falan universitenin ilk dönemi kullanırım bunu heralde gelen burslar birikene kadar sonra 6s e gecerim
Programı hazırlamışsın bile :D tadını çıkar :D batarya pişman etmesin yeterki çoğu iPhonecular batarya bankası ile bitiş yaşıyor :)

• Beğen
Tepkiler: avast ve Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
  • Beğen
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Programı hazırlamışsın bile :D tadını çıkar :D batarya pişman etmesin yeterki çoğu iPhonecular batarya bankası ile bitiş yaşıyor :)
yahu hocam nexus vardı bende 2300 mah full hd ekran falan filan oda bunla aynıydı :D bi fark gormedim ha note 3 ten g 2 den geçen pişman olur belki :D
Çok uğraşmazsa götürür ben 3G olmadan 6 saat kullanım görüyorum.
ben 2 gün önce sipariş verdim simdi fiyatı silmişler ama bi bak baya indirim vardı 5c kılıfları 19 liraydı ben kargo dahil 29.80 ödedim 1-5 işgünü içinde kargoya teslim dedi 2 gun oldu bakalım yalan olmaz insallah
öyle oldu biraz hani burs falan filan derken masraflarım dışında ayda 300 ödeye biliyorum oda en az işte denkeyince patlatırım bi 6 s :D

Baranbaris

Baranbaris

Üye
yahu hocam nexus vardı bende 2300 mah fu ll hd ekran falan filan oda bunla aynıydı :D bi fark gormedim ha note 3 ten g 2 den geçen pişman olur belki :D

ben 2 gün önce sipariş verdim simdi fiyatı silmişler ama bi bak baya indirim vardı 5c kılıfları 19 liraydı ben kargo dahil 29.80 ödedim 1-5 işgünü içinde kargoya teslim dedi 2 gun oldu bakalım yalan olmaz insallah
Bizim burada var D&R giderim bakarım ben Sağol [emoji5]️

Anil-D

Anil-D

Üye
Hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: avast
Baranbaris

Baranbaris

Üye
yahu hocam nexus vardı bende 2300 mah fu ll hd ekran falan filan oda bunla aynıydı :D bi fark gormedim ha note 3 ten g 2 den geçen pişman olur belki :D

Bizim burada var D&R giderim bakarım ben Sağol [emoji5]️

Anil-D

Anil-D

Üye
Ayfon 5 guzelmi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık müzik kalitesi çok iyi nexustan sonra dehşet bide multitasking de android 5.0 da herşeyi acıp ilk açtıgım uygulamaya donunce onu bidaha sıfırdan açıyordu bunda denedim tekrar sıfırlamıyo nasıl bıraktıysan öyle devam ediyor
nexus 5 verip aldım ben daha önce kullandığım için falan almadım hani içimde apple fanı yoktu :ehe nexus 5 in sıfırı 1000 e düşmüş ikinci elleri 700 falan o yüzden denk geldi benim telefonu 1000 liradan saydılar bende verdim aldım

Anil-D

Anil-D

Üye
kulaklık müzik kalitesi çok iyi nexustan sonra dehşet bide multitasking de android 5.0 da herşeyi acıp ilk açtıgım uygulamaya donunce onu bidaha sıfırdan açıyordu bunda denedim tekrar sıfırlamıyo nasıl bıraktıysan öyle devam ediyor
nexus 5 verip aldım ben daha önce kullandığım için falan almadım hani içimde apple fanı yoktu :ehe nexus 5 in sıfırı 1000 e düşmüş ikinci elleri 700 falan o yüzden denk geldi benim telefonu 1000 liradan saydılar bende verdim aldım
bende alsammi 5

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam s4 eridi bitti 2. elleri bak ben telefon değerini kaybetmesin diye aldım bunu benim nexus5 le g2 yi takas etmiyolardı bununla g2 16 gb + 200 lira verdi birisi vermedim benim nexusla 5s takasında 800 istiyolardı üste bununla takasta 400 bide malumun 4sler bile 600-700 ikinci eli
bendeki cihazlar karisik ya aynen asil s4 var[emoji4]
bana sorarsan s4 mü iphone 5 mi banko iphone 5 derim ben samsung sevmiyorum almıyorum cunku :D

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
Anil-D

Anil-D

Üye
ayfon deger kaybetmiyor aynen 5s de 2. 1300 den asagi dil

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
valla 1300 olanlarda dandik olanlar biraz temizine baksan adam ayağını diriyo 1500 diye sıra arkadasımda 5s var suanda 5sle arasında farkedilir bişey yok çok kişiyle konustum ios 9 guncellemeden 1 -2 sene kullan sonra 6s al 5s e para verince bundan bi sene fazla kullanacaksın sadece dediler ki haklılarda once iphone 5 sonra 5s e yol verilecek

Üst Alt