Dual shock 3 - sixaxis 'i pc de kullanma!!!! Bluetooh veya usb

Sponsorlu Bağlantılar

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum bende söle bişey oluoyor programı kuruyorum baglıorum ama olmuyor. o yesil sayfada açılıyor ama ord a no game controller çıkıyor..:S
Kardeş sorununu biraz daha açarmısın , driver'ları flan kurdun mu ?? ...

clio_mami

Üye
--------------- Ekleme ---------------

Kardeş kusura bakma bir süre internete bağlanamdım ...:ağlarım: Bu arada senin sorununa gelince ; oyunu kurduğun yerde setting olacak ... o programı açtığında controller bölümüne gel ... ''CONTROLLER 2'' yi seç device bölümünede motion joy veya xbox 360 gibi bir consol çıkcak onu seç .... sonra ayarları yine o sekmeden yap... İşallah yardımcı olabilmişimdir :D[/QUOTE]

kardeş ben bi trlü bu tuş ayarını yapamadım neden acaba pes 2011 de settinge rip joypadi seçiom şutu felan ayarlıcam başka tuş ayarlıo yön tuşlarını hiç yarlaıo acaba sorunum ne

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş sorununu sanırım tam olarak anlardım... Eğer sana gönderdiğim mesajla sorunu çözemediysen bunun anlamı cihazı bilgisayarın yanlış tanımasıdır , yani muhtemelen driver'ı bir çok kez yükledin, driverlarını aygıt yöneticisinden silip yükleme işlemini tekrar ve tek sefer yüklersen tam performans elde edersin...

muhammedkursd

Üye
Slm arkadaşlar
Ben 1 tane Sony PS3 kolu aldım. Bilgisayarda rahatlıkla oynayabiliyorum. kablolu ve kablosuz şekilde süper çalışıyor. yalnız 2. kolu almak istiyorum ama 2. kolu nasıl çalıştırabilirim. bilgisi olan arkadaşlar varmı? 2 si aynı anda nasıl çalışır. Linklerde verilen program 2. kez çalışsa bilde deneycektim yalnız sadece 1 defa açılıyor. 2 . kez tıkladığımda aynısı geliyor. bir programı bilgisayarda 1 den çok nasıl açabiliririz çalıştırabiliriz acaba? bilgisi olan ilgilenen arkadaş olursa sevinirim. teşekkürler..

Sony Ps3 kolu isteyen arakdaşlara uygun fiyata sıfır temin edebilirim. İsteyen olursa elimdekinin fotoğrafını çekip yollayabilirim. fiyat 60 tl

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaşlar
Ben 1 tane Sony PS3 kolu aldım. Bilgisayarda rahatlıkla oynayabiliyorum. kablolu ve kablosuz şekilde süper çalışıyor. yalnız 2. kolu almak istiyorum ama 2. kolu nasıl çalıştırabilirim. bilgisi olan arkadaşlar varmı? 2 si aynı anda nasıl çalışır. Linklerde verilen program 2. kez çalışsa bilde deneycektim yalnız sadece 1 defa açılıyor. 2 . kez tıkladığımda aynısı geliyor. bir programı bilgisayarda 1 den çok nasıl açabiliririz çalıştırabiliriz acaba? bilgisi olan ilgilenen arkadaş olursa sevinirim. teşekkürler..

Sony Ps3 kolu isteyen arakdaşlara uygun fiyata sıfır temin edebilirim. İsteyen olursa elimdekinin fotoğrafını çekip yollayabilirim. fiyat 60 tl

Kardeş sana şimdi al desem çalıştıramassan elinde kalr, ancak kolları farklı USB girişlerinden tanıtırsan belki çalışabilir, ds3 tools u açtığında eğr 2 tanesini tanıtabilmişşen game conntroller 1 ve 2 olblr... Daha önceki yorumları okuduysan bi kişi ikisinide çalıştırdığını söylemişti, muhtemelen yaparsın...

xbLuEndx

xbLuEndx

Üye

demişsiniz.
Ürün orjinal ve vakumLu ambaLajında mı acaba?
Almayı düşünüyorum da.
Acil cvp bekLiyorum...

malee34

Üye
Merhaba konu çok işime yaradı teşekkür ederim fakat benim sorunum analog kısmında analog seçimini yapıyorum enable diyorum fakat üst taraftaki 1-2-3-4 ışıkları tek tek yanıp duruyor çıkarıp taktığımda ise hala analog seçili fakat analogları kullanamıyorum.

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba konu çok işime yaradı teşekkür ederim fakat benim sorunum analog kısmında analog seçimini yapıyorum enable diyorum fakat üst taraftaki 1-2-3-4 ışıkları tek tek yanıp duruyor çıkarıp taktığımda ise hala analog seçili fakat analogları kullanamıyorum.

Kardeş programı açtınmı , select one mode sekmesi altında seçenekler var, "Xbox 360 Controller Emulator '' seçeneğini tıklayıp enable ' tıkla sorun kalksın bu işlemden sonra dualshock 3 üzerindeki tüm tuşlar ve anologlar olması gerektiği gibi kullanılabilir...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

vanquish_szr

Üye
Öncelikle emeğin için teşekkürler.
Bir sorum olacak
2)SONRA BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATIN , BİLGİSAYARINIZ AÇILIRKEN F8 ' E BASIN ''SÜRÜCÜ İMZALAMASI ZORLAMASINI DEVRE DIŞI BIRAK'' SECENEĞİNİ SEÇİN...
başka bir forumda okuduğum bu seçeneği sadece 64bit Windows 7 işletim sisteminde uygulandığıydı.
ben 32bit kullanıyorum ve açıkçası biostan pek anlamıyorum hatta zaman zaman pc açılırken klavyemi görmediği de oluyor.
Bunu illa yapmam gerekiyor mu yoksa okuduğum gibi sadece 64bit için mi geçerli?

Saygılar

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğin için teşekkürler.
Bir sorum olacak
2)SONRA BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATIN , BİLGİSAYARINIZ AÇILIRKEN F8 ' E BASIN ''SÜRÜCÜ İMZALAMASI ZORLAMASINI DEVRE DIŞI BIRAK'' SECENEĞİNİ SEÇİN...
başka bir forumda okuduğum bu seçeneği sadece 64bit Windows 7 işletim sisteminde uygulandığıydı.
ben 32bit kullanıyorum ve açıkçası biostan pek anlamıyorum hatta zaman zaman pc açılırken klavyemi görmediği de oluyor.
Bunu illa yapmam gerekiyor mu yoksa okuduğum gibi sadece 64bit için mi geçerli?

Saygılar
Doğru zaten o madde x64 de oluyor, haklısın :evet: , sanırım unutmuşum, uyarın için teşekkür ederim , eğer sistemin (X86) 32 bit ise bunu yapmana gerek yok ....

besir.finland

Üye
güzel paylaşım :D

bulletseferbay

Üye
ya bu lınklerden hangısı o o senın vermıs oldugun lınk acaba?

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sistemine uygun olanı verdiğim link ile indir..

il49

Üye
ben yükleme yapıyorum kardeş ama INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER'I SAĞ TIKLIYORUM AMA ÇIKMIYOR MOTİONİNJOYDA DS3 VAR BİDE UNİNSTALL VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

--------------- Ekleme ---------------

Dual shock 3 - sixaxis 'i pc ye yükleyemedim yardım edebilirmisiniz windows 7

aboxzux

Üye
çok teşekkürler artık fifada rezil olmam sayende klavyeyle:naughty:

Üst Alt