nentt
Üye
Kardeş sorununu biraz daha açarmısın , driver'ları flan kurdun mu ?? ...ya dostum bende söle bişey oluoyor programı kuruyorum baglıorum ama olmuyor. o yesil sayfada açılıyor ama ord a no game controller çıkıyor..:S
Kardeş sorununu biraz daha açarmısın , driver'ları flan kurdun mu ?? ...ya dostum bende söle bişey oluoyor programı kuruyorum baglıorum ama olmuyor. o yesil sayfada açılıyor ama ord a no game controller çıkıyor..:S
Rica ederim kardeş ...çok saol![]()
Bu arada senin sorununa gelince ; oyunu kurduğun yerde setting olacak ... o programı açtığında controller bölümüne gel ... ''CONTROLLER 2'' yi seç device bölümünede motion joy veya xbox 360 gibi bir consol çıkcak onu seç .... sonra ayarları yine o sekmeden yap... İşallah yardımcı olabilmişimdir
[/QUOTE]Slm arkadaşlar
Ben 1 tane Sony PS3 kolu aldım. Bilgisayarda rahatlıkla oynayabiliyorum. kablolu ve kablosuz şekilde süper çalışıyor. yalnız 2. kolu almak istiyorum ama 2. kolu nasıl çalıştırabilirim. bilgisi olan arkadaşlar varmı? 2 si aynı anda nasıl çalışır. Linklerde verilen program 2. kez çalışsa bilde deneycektim yalnız sadece 1 defa açılıyor. 2 . kez tıkladığımda aynısı geliyor. bir programı bilgisayarda 1 den çok nasıl açabiliririz çalıştırabiliriz acaba? bilgisi olan ilgilenen arkadaş olursa sevinirim. teşekkürler..
Sony Ps3 kolu isteyen arakdaşlara uygun fiyata sıfır temin edebilirim. İsteyen olursa elimdekinin fotoğrafını çekip yollayabilirim. fiyat 60 tl
Merhaba konu çok işime yaradı teşekkür ederim fakat benim sorunum analog kısmında analog seçimini yapıyorum enable diyorum fakat üst taraftaki 1-2-3-4 ışıkları tek tek yanıp duruyor çıkarıp taktığımda ise hala analog seçili fakat analogları kullanamıyorum.
Rica ederimTeşekkürler

Doğru zaten o madde x64 de oluyor, haklısınÖncelikle emeğin için teşekkürler.
Bir sorum olacak
2)SONRA BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATIN , BİLGİSAYARINIZ AÇILIRKEN F8 ' E BASIN ''SÜRÜCÜ İMZALAMASI ZORLAMASINI DEVRE DIŞI BIRAK'' SECENEĞİNİ SEÇİN...
başka bir forumda okuduğum bu seçeneği sadece 64bit Windows 7 işletim sisteminde uygulandığıydı.
ben 32bit kullanıyorum ve açıkçası biostan pek anlamıyorum hatta zaman zaman pc açılırken klavyemi görmediği de oluyor.
Bunu illa yapmam gerekiyor mu yoksa okuduğum gibi sadece 64bit için mi geçerli?
Saygılar
, sanırım unutmuşum, uyarın için teşekkür ederim , eğer sistemin (X86) 32 bit ise bunu yapmana gerek yok ....güzel paylaşım![]()
rica edrmçok teşekkürler artık fifada rezil olmam sayende klavyeyle![]()