Dual shock 3 - sixaxis 'i pc de kullanma!!!! Bluetooh veya usb

Sponsorlu Bağlantılar

cevatim29

Üye
ben emuyla jackichan oynuyorum pcde bunu ps3 koluyla nasıl oynarım kolu tanıdı oyun kumandalarında ama oyuna yansımıyor???

Ikarus280

Üye
"7)SONRA ŞU YOLU İZLEYİN... ''BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR/MOTİONİNJOY'' BURAYA GELİNCE INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER'I SAĞ TIKLAYIN YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRI TIKLAYIN..."

demişsin ama öyLe birşey yok...

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
"7)SONRA ŞU YOLU İZLEYİN... ''BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR/MOTİONİNJOY'' BURAYA GELİNCE INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER'I SAĞ TIKLAYIN YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRI TIKLAYIN..."

demişsin ama öyLe birşey yok...
Kardeş zaten öncedende cevaplarda belirttim, ben konuyu açtığımda driverlar bu şekilde yükleniyordu, ancak yeni çikan versiyonlarda driverelar programın içine aktarılmış, driverlar programın içinden yüklenecek...

@abacı@

Üye
bana dual shock 3 ün bilgisayar programı bilen varmı acil lütfen !!!

ozanozugur

ozanozugur

Üye
Kardeş ilk olarak paylaşım için çok teşekkür ederim bende 2 kol var ama henüz birisini bile bağlayamadım :D

sorun 7. adımda çıkıyor kardeş bende bu şekilde yani
INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER yok orada caps de burda

yardımcı olursan sevinirim..

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ilk olarak paylaşım için çok teşekkür ederim bende 2 kol var ama henüz birisini bile bağlayamadım :D

sorun 7. adımda çıkıyor kardeş bende bu şekilde yani
INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER yok orada caps de burda

yardımcı olursan sevinirim..

Kardeş olmaması gayet normal çünkü yeni programın yeni versiyonunda driverlar motionjoy uygulamasının içerisinden yükleniyor...

ozanozugur

ozanozugur

Üye
hocam çok teşekkür ederim kolu bluetooth olarak bağladım ama 2k11 de tuş kombinasyonlarında tüm tuşları işlev atadım fakat yinede daha atamak istediğim görevler var onları nasıl atayabilirim acaba çok olmadıysak :) bunada yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa teşekkürler :D

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok teşekkür ederim kolu bluetooth olarak bağladım ama 2k11 de tuş kombinasyonlarında tüm tuşları işlev atadım fakat yinede daha atamak istediğim görevler var onları nasıl atayabilirim acaba çok olmadıysak :) bunada yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa teşekkürler :D
Kardeş kusura bakma kıbrıstaydım nete giremedim, 2k11'e gelince; ben dual shock 3 ü o oyunda başarıyla kullandım, oyunun içeriğindeki kontrollerden yapabiliyorsun tüm kombinasyonları, bide eğer yanlış hatırlamıyorsam pes deki gibi onu da setting gibi bir bölümü vardı oradan daha ii yapabiliyorsun tuş kombinasyonunu. Tekrar kusura bakma ;D Gene bir problemin olursa çekinmeden söyleyebilirsin :))

burakhanhan

Üye
Kardeş zaten öncedende cevaplarda belirttim, ben konuyu açtığımda driverlar bu şekilde yükleniyordu, ancak yeni çikan versiyonlarda driverelar programın içine aktarılmış, driverlar programın içinden yüklenecek...

driverlar programın içinden yüklenecek demişsin ama öyle bir durumda söz konusu değil senden rica etsek yeni sürüm içinde driverların nasıl kurulacağını resimleriyle yada ayrıntısıyla anlatırmısın çünkü anlatımındaki sıraya göre 8 den öteye gidemiyoruz ve not defteri açılmıo bizde....

seftik

Üye
Benim pc joysticki gördü çalışıyorda ama oyuna girdiğimde çalışmıyor oyun colin mc rae rally 2 oyundan olabilir mı acaba

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Benim pc joysticki gördü çalışıyorda ama oyuna girdiğimde çalışmıyor oyun colin mc rae rally 2 oyundan olabilir mı acaba

Dediğin gibi oyundan çünkü o dediğin oyuna baktım desteklemiyor olabilir, eski bir oyun çünkü...

----------Eklendi @ 02:23:04 ---------- Yazıldı @ 01:57:38 ----------

Güncellendi...

blackmagic_502

Üye
bilgi için saol en kısa zamanda denicem :oke:

^^Positive^^

Üye
Teşekkürler işime yarıyabilir:)

batu1221

Üye
kardes bu programi ben laptopuma kurdum daha sonrasinda benim normal calsan bluetooth islevini yitirdi bu kurdugum programi tammiyla kaldirmama ragmen halen ayni sorun msconfige girip bile oradan dx3 u bile iptal ettim ya hangi program kaldirilmasina rahmen calisir durumda olur resmen bluetoot mu isgal etti bu program bluetooth aygiti programi taniyo hatta wirelles ayarlarini kapayinca motoinjoy disable diyo bu nedir bana acil yardim edin lutfen ben blutoothmu geri istiyorum :( kollan falan oynammak istemiyorum hayyatta bi daha bole bilmedigim seyler yuklemiycem yaff :( yardim edin.................:vur

quitness

Üye
twşkkerlr

Sefasakarya

Üye
Joystick ler çalışmıyor ama onları da çalıştırabilen var mı ?

maxifunk

maxifunk

Üye
Offline olarak kullanılamıyormu program mecburan internet mi bağlı olmalı?

excitir06_84

Üye
arkadaslar merhaba.laptopum toshiba satellite l670d.kablo baglantısında sorun yok ama bluetooth ıle baglayamadım.laptopta bluetooth var arkadaslar driverıda yuklu aktıf kullanıyorum yani.ama programa gosteremedım.ayarımı var bılemıyorum.yardımcı olacak arkadas varsa sevınırım.

tayyiphan27

Üye
hocam link nerede ?

Üst Alt