Kardeş zaten öncedende cevaplarda belirttim, ben konuyu açtığımda driverlar bu şekilde yükleniyordu, ancak yeni çikan versiyonlarda driverelar programın içine aktarılmış, driverlar programın içinden yüklenecek..."7)SONRA ŞU YOLU İZLEYİN... ''BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR/MOTİONİNJOY'' BURAYA GELİNCE INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER'I SAĞ TIKLAYIN YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRI TIKLAYIN..."
demişsin ama öyLe birşey yok...
Tam olarak ardığın şey ne ?bana dual shock 3 ün bilgisayar programı bilen varmı acil lütfen !!!
Kardeş ilk olarak paylaşım için çok teşekkür ederim bende 2 kol var ama henüz birisini bile bağlayamadım![]()
sorun 7. adımda çıkıyor kardeş bende bu şekilde yani INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER yok orada caps de burda
yardımcı olursan sevinirim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş kusura bakma kıbrıstaydım nete giremedim, 2k11'e gelince; ben dual shock 3 ü o oyunda başarıyla kullandım, oyunun içeriğindeki kontrollerden yapabiliyorsun tüm kombinasyonları, bide eğer yanlış hatırlamıyorsam pes deki gibi onu da setting gibi bir bölümü vardı oradan daha ii yapabiliyorsun tuş kombinasyonunu. Tekrar kusura bakma ;D Gene bir problemin olursa çekinmeden söyleyebilirsinhocam çok teşekkür ederim kolu bluetooth olarak bağladım ama 2k11 de tuş kombinasyonlarında tüm tuşları işlev atadım fakat yinede daha atamak istediğim görevler var onları nasıl atayabilirim acaba çok olmadıysakbunada yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa teşekkürler
![]()
)Kardeş zaten öncedende cevaplarda belirttim, ben konuyu açtığımda driverlar bu şekilde yükleniyordu, ancak yeni çikan versiyonlarda driverelar programın içine aktarılmış, driverlar programın içinden yüklenecek...
Benim pc joysticki gördü çalışıyorda ama oyuna girdiğimde çalışmıyor oyun colin mc rae rally 2 oyundan olabilir mı acaba
kollan falan oynammak istemiyorum hayyatta bi daha bole bilmedigim seyler yuklemiycem yaff
yardim edin.................