Unutmam merak etme
yihhuuu amacıma ulaştımbu sözü unutma
- - - Eklendi - - -
yihhuuu amacıma ulaştımbu sözü unutma
![]()

tebrikler kardeşim![]()

Tarik abim tebrikler
- - - Eklendi - - -
Tarik abim tebrikler

Hayırlı olsun nice rütbelere abicim![]()

Tebrikler
Tebrikler Tarık abi![]()

tebrik ederim![]()

İşte o yazı 
Abim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki
Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var 
Tebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim 

Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bileİşte o yazı
''
DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşerAbim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki
Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var
Tekrar Yarbay oluşunu kutluyorum nice rütbelere abim diyorum![]()
'''
Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmışTebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak![]()

Teşekkürlertebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler

Teşekkür ederim abim[ENGİN];5177546' Alıntı:tebrikler![]()

Saol Orhan'ım
hayırlı olsun![]()

Teşekkürler abim çok saolTebrik ederim Tarık![]()

Teşekkürler kardeşimtebrikler![]()

Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bileİşte o yazı
''
DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşerAbim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki
Tekrar Yarbay oluşunu kutluyorum nice rütbelere abim diyorum![]()
'''
Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmışTebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak![]()
Seviyorum sizleri kardeşlerim benim
Düşünmen yeter varlığın yeter senin
Yazı için ayrıca teşekkür ederim
Zaten Ömer de dedi önceki yorumlarda Fatih görmesin bu konuyu diye 

bi ben yarbay olamadım
![]()

Olursun Metin sabretbi ben yarbay olamadım
![]()

Sende olursun düşünmeyin akışına bırakın ben farkında bile değildim Muhammet konu açtığını yarbay olduğumu pm attı da haberim oldu
ben de
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yoksa konudan haberim bile olmayacaktı 
Ben de seviyorum çok çok hem de
Seviyorum sizleri kardeşlerim benim
Düşünmen yeter varlığın yeter senin
Yazı için ayrıca teşekkür ederim
Zaten Ömer de dedi önceki yorumlarda Fatih görmesin bu konuyu diye
- - - Eklendi - - -
Bu arada kaçamazsın benden demişsin kaçan yok aynı şey senin için de geçerli telefonundan evini bulurum mazallah dikkat et![]()
Ben de aynen arar bulurum izini bilirsin zırdeliyiz biz 
Merak etme düşünmezsen hemen geçiyor
ben de
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()