dreamagic yarbay oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Hayırlı olsun nice rütbelere abicim :alkis

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

yihhuuu amacıma ulaştım :halay2: bu sözü unutma :ehe

- - - Eklendi - - -

yihhuuu amacıma ulaştım :halay2: bu sözü unutma :ehe
Unutmam merak etme :)

- - - Eklendi - - -

tebrikler kardeşim :tebessüm:

Saol abim :)

- - - Eklendi - - -

Tarik abim tebrikler

- - - Eklendi - - -

Tarik abim tebrikler

Saol kardeşim benim :)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun nice rütbelere abicim :alkis

Teşekkürler canım kardeşim :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tebrikler

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tebrikler Tarık abi :)

• Beğen
Havvali

Havvali

Üye
tebrik ederim :)

• Beğen

_symbiancı_

Üye
tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tebrikler :alkis

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
:dance::dance::dance::muha::muha::muha::hehe::hehe:
:hehe:

hayırlı olsun :D

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tebrik ederim Tarık :alkis

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC ve MasteLaa
tempestshine

tempestshine

Üye
tebrikler :alkis

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bile somuru: İşte o yazı :D

''

DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşer :tebessüm: Abim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki :) Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var :tebessüm:
Tekrar Yarbay oluşunu kutluyorum nice rütbelere abim diyorum :tebessüm:
'''

Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmış :kıskıs: Tebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak sopa:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC ve OttomaN TigeR
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bile somuru: İşte o yazı :D

''

DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşer :tebessüm: Abim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki :) Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var :tebessüm:
'''

Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmış :kıskıs: Tebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak sopa:

:ağlarım: :D :kıskıs:

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler
Teşekkürler :)
[ENGİN];5177546' Alıntı:
Teşekkür ederim abim :)
Saol Orhan'ım :)
Tebrik ederim Tarık :alkis
Teşekkürler abim çok saol :)
Teşekkürler kardeşim :)

''

'''

- - - Eklendi - - -

:tebessüm: Seviyorum sizleri kardeşlerim benim :sarıl: Düşünmen yeter varlığın yeter senin :) Yazı için ayrıca teşekkür ederim :op: Zaten Ömer de dedi önceki yorumlarda Fatih görmesin bu konuyu diye :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu arada kaçamazsın benden demişsin kaçan yok aynı şey senin için de geçerli telefonundan evini bulurum mazallah dikkat et :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Metin MF

Metin MF

Üye
:alkis bi ben yarbay olamadım :ağlarım:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

:tebessüm: Seviyorum sizleri kardeşlerim benim :sarıl: Düşünmen yeter varlığın yeter senin :) Yazı için ayrıca teşekkür ederim :op: Zaten Ömer de dedi önceki yorumlarda Fatih görmesin bu konuyu diye :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu arada kaçamazsın benden demişsin kaçan yok aynı şey senin için de geçerli telefonundan evini bulurum mazallah dikkat et :kıskıs:
Ben de seviyorum çok çok hem de :tebessüm: Ben de aynen arar bulurum izini bilirsin zırdeliyiz biz :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Merak etme düşünmezsen hemen geçiyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...