DreaMagiC
Üye
Bilmez miyim
Ben de seviyorum çok çok hem deBen de aynen arar bulurum izini bilirsin zırdeliyiz biz
- - - Eklendi - - -
Merak etme düşünmezsen hemen geçiyor![]()

Bilmez miyim
Ben de seviyorum çok çok hem deBen de aynen arar bulurum izini bilirsin zırdeliyiz biz
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler.tebrikler
Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bileİşte o yazı
''
DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşerAbim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki
Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var
Tekrar Yarbay oluşunu kutluyorum nice rütbelere abim diyorum![]()
'''
Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmışTebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak![]()

nedenmiş![]()

5 kilo teneke ayçiçek "yağı" 20 tlydi di mi![]()
sabunu tercih ediyorum :naughty. Hem daha hesaplı 

sabunu tercih ediyorum :naughty. Hem daha hesaplı
- - - Eklendi - - -
hayırdır![]()

bazen susmak en doğru cevaptır![]()
![]()

![]()
- - - Eklendi - - -
Benimde 4900 olmuş mesajım albay mı olyorum acaba
konumu açcak kimse varmıdır ki acep![]()
kendi konumu bile açmıyorum(açanda yok zaten
) 
sen açma zaten fatihe söz vermiştim
mobilim bugün ama senin için takip ederim. Ben normalde böyle şeylere karşıyımkendi konumu bile açmıyorum(açanda yok zaten
)
![]()

sen açma zaten fatihe söz vermiştim![]()
![]()

Saol Yaşar'ımAbim Hayırlı Olsun![]()

o zaman ulu orta yerde söylemeyeceksin bana konu açılmıyor diye. Gidip o biricik fatih'ine söyleyeceksin![]()
![]()

Saol teşekkürler abi.tebrikler nice rutbelere![]()