ilcarnefice
Üye
hmm anladim) tekrar oyna hatirlarsin
- - - Eklendi - - -
aynen ya koy kurup asker basiyon age of tarzi maplari da cok hos ama botlarla oynayinca hep yeniliyom yadota gibi basit olmuyor mirana vs pudge haritasi da cok guzel pudge wars i biliyorm da mirana wars i hatirlayamadim.bi de dota tarzi tankli bi harita vardi.herolar yerine tanklar vardi,tanklarin da skilleri vardi ustune skill gorevi goren itemler alip onlari seviye atlatabiliyordun.guzel haritaydi o da
- - - Eklendi - - -
bi oyunda arc bot + lothar + aganhim kastim oyun bitti yatraxex sagolsun bitirddi hemen oyunu cok dengesiz hero ya.ulti de degismis zaten ne zamandir oynamiyodum basit hero diye daha da basit olmus.ulti +40-60-80 agi diye gidiyo bi de ilk skilli adami %60 yavaslatiyo.yuzde 60 slow nedir ya ve +80 agi iyice dengesiz olmus
Ama hala zayıf drow
yok ya ne zayifiadam lwl kassa yetiyo.pt+critic yeter zaten ilk lwllerde.kill almaktan bikarsin.arkasindan bi lothar tamamdir
aynen ya koy kurup asker basiyon age of tarzi maplari da cok hos ama botlarla oynayinca hep yeniliyom yadota gibi basit olmuyor mirana vs pudge haritasi da cok guzel pudge wars i biliyorm da mirana wars i hatirlayamadim.bi de dota tarzi tankli bi harita vardi.herolar yerine tanklar vardi,tanklarin da skilleri vardi ustune skill gorevi goren itemler alip onlari seviye atlatabiliyordun.guzel haritaydi o da
Kendi canı az onu kastettim yoksa oynamayı biraz bilsen natures prophet gibi bi heroya tek atarsın
yok ya ne zayifiadam lwl kassa yetiyo.pt+critic yeter zaten ilk lwllerde.kill almaktan bikarsin.arkasindan bi lothar tamamdir
miss ozelligini biliyordum da skill kapatmayi da fear i yiyince ogrendimaynen ya silencer da yok o silence bi de bloodseeker de 6sn kapatiyo ama o riskli
O oyununa göre değişir, kendine basıp damageda sağlayabilirsin, adama atıp skillini de kitleyebilirsin, karşındakine göre
Bizim okulda biri vardı, blood oynardı, benm fearladığım adama atardı skilli, deli olurdum
hahahao da guzelmis
Beraber ikiniz bs ve ns almayın bundan sonra :P
bakalim artik nasip
Amma varya bi oyuna başlıyım direk with doctor bane crystal maiden oynayacamsenin o yöntem bane ve crystal in ultisinde de yarar
Hangi yöntem?
Dota 2 de yönlendirmeli skillerde lothar
Mesela witch doctor a lothar kas ultiden sonra bas lothara kimse engel olamaz sana
hee, lunada da olur mesela, ultiyi bas, lotharı aç, aralarında gezin, yoksa ultiyi açtın mı direk tepene binerler, hatta açmadan direk lunaya girerlerSana 2 vuruşluk canı var
Başlığa bakıp bakıp içeri geliyom yeni mesaj olmuyo geri çıkıyom
aynen oylezaten crystal ve lunaya direk lothar cikilir temel itemler tamamlandiktan sonra.taktik hepsinde aynidir,ultiyi bas sonra lothari bas luna da adami lotharla tek yakalarsan lothari boz ulti at ama atroposta hic denemedim.onun da ulti channneling onda ise yarar mi bilmiyorum.aslinda pugnaya da guzel gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?