Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Ama hala zayıf drow

Invoke

Üye

Tanıdık geldi tanklar da adını hatırlayamadım
Botlar biraz pro oluyor, ben de yenilirdim botlara.
Easy botlar ezik olurdu. Bir kere baselerini yıksan yenisi kurmuyorlar, medium normal işte, hard ağlatırdı. Dk 10 tepene binerler

Mirana acaip zevkliydi Ok alırdın, stats basardın, mesele stunlı oku tutturup, killi almak, kalabalık da acaip zevkli oluyor her yerden bir ok geçiyor, zıplıyorsun sürekli kaçacam ya da kesecem diye

- - - Eklendi - - -

Ateşli ok filan vardı, elektrkli, buzlu

- - - Eklendi - - -

Kendi canı az onu kastettim yoksa oynamayı biraz bilsen natures prophet gibi bi heroya tek atarsın

Canıda fazla olsa, durdurulamaz ama bir yerden eksik olması lazım =) Lothar giriyor ordada devreye

- - - Eklendi - - -

yok ya ne zayifi adam lwl kassa yetiyo.pt+critic yeter zaten ilk lwllerde.kill almaktan bikarsin.arkasindan bi lothar tamamdir

Aynen kritik güzel oluyor

Balanarın silenceı çok enteresan mesela gece oldu mu 6 ya da 8 sn silence atıyor
Silencerda yok o kadarı

- - - Eklendi - - -

yok ya ne zayifi adam lwl kassa yetiyo.pt+critic yeter zaten ilk lwllerde.kill almaktan bikarsin.arkasindan bi lothar tamamdir

Aynen kritik güzel oluyor

Balanarın silenceı çok enteresan mesela gece oldu mu 6 ya da 8 sn silence atıyor
Silencerda yok o kadarı

- - - Eklendi - - -

Fear'ın miss vurdurma özelliği de vardır mesela, onu da çoğu kişi bilmez, hem silence, hem miss. =)) mis gibi skill

- - - Eklendi - - -

Fear'ın miss vurdurma özelliği de vardır mesela, onu da çoğu kişi bilmez, hem silence, hem miss. =)) mis gibi skill

Konu Sahibi
miss ozelligini biliyordum da skill kapatmayi da fear i yiyince ogrendim aynen ya silencer da yok o silence bi de bloodseeker de 6sn kapatiyo ama o riskli

Invoke

Üye
miss ozelligini biliyordum da skill kapatmayi da fear i yiyince ogrendim aynen ya silencer da yok o silence bi de bloodseeker de 6sn kapatiyo ama o riskli

O oyununa göre değişir, kendine basıp damageda sağlayabilirsin, adama atıp skillini de kitleyebilirsin, karşındakine göre
Bizim okulda biri vardı, blood oynardı, benm fearladığım adama atardı skilli, deli olurdum

Konu Sahibi

hahaha o da guzelmis

Mesela witch doctor a lothar kas ultiden sonra bas lothara kimse engel olamaz sana

Invoke

Üye
Mesela witch doctor a lothar kas ultiden sonra bas lothara kimse engel olamaz sana

hee, lunada da olur mesela, ultiyi bas, lotharı aç, aralarında gezin, yoksa ultiyi açtın mı direk tepene binerler, hatta açmadan direk lunaya girerler Sana 2 vuruşluk canı var

Invoke

Üye
Başlığa bakıp bakıp içeri geliyom yeni mesaj olmuyo geri çıkıyom

Konu Sahibi
aynen oyle zaten crystal ve lunaya direk lothar cikilir temel itemler tamamlandiktan sonra.taktik hepsinde aynidir,ultiyi bas sonra lothari bas luna da adami lotharla tek yakalarsan lothari boz ulti at ama atroposta hic denemedim.onun da ulti channneling onda ise yarar mi bilmiyorum.aslinda pugnaya da guzel gidebilir

Değişik stratejiler