ilcarnefice Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yeni herolar gelmiş Genişletmek için tıkla ... Aynen embet spirit i bayaa iyi oynuyorumama earth spirit bayaa zor
-qarapapaq-' Alıntı: Yeni herolar gelmiş Genişletmek için tıkla ... Aynen embet spirit i bayaa iyi oynuyorumama earth spirit bayaa zor
Invoke Üye ilcarnefice' Alıntı: Aynen embet spirit i bayaa iyi oynuyorumama earth spirit bayaa zor Genişletmek için tıkla ... earth hiç oynamadım da ember'ı oynardım dota 1de.
ilcarnefice' Alıntı: Aynen embet spirit i bayaa iyi oynuyorumama earth spirit bayaa zor Genişletmek için tıkla ... earth hiç oynamadım da ember'ı oynardım dota 1de.
paradox07 Üye Konu Sahibi mert sen nerelerdesin yahu beraber oynayamaz olduk ben sanki earth u dota1de daha iyi oynuyordum ya dota2de earth e alisamadim tek oyunla
mert sen nerelerdesin yahu beraber oynayamaz olduk ben sanki earth u dota1de daha iyi oynuyordum ya dota2de earth e alisamadim tek oyunla
ilcarnefice Üye -qarapapaq-' Alıntı: ben nereden baksan 3 aydır -belki daha fazla- dota oynamıyorum Genişletmek için tıkla ... Adam yoğun ya
-qarapapaq-' Alıntı: ben nereden baksan 3 aydır -belki daha fazla- dota oynamıyorum Genişletmek için tıkla ... Adam yoğun ya
ilcarnefice Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok ya yatıyom Genişletmek için tıkla ... Beni hayal kırıklığına uğrattın mert
Invoke Üye ilcarnefice' Alıntı: Beni hayal kırıklığına uğrattın mert Genişletmek için tıkla ... Hallederiz ya
paradox07 Üye Konu Sahibi furkey' Alıntı: Istersen eklesin furk3y İ gördükçe oynarız beraber Genişletmek için tıkla ... tamam kardes steami actigimda eklerim -qarapapaq-' Alıntı: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla ... ogrenci degil misin sen ogrenci dedigin ya ders calisir ya da oyun oynar
furkey' Alıntı: Istersen eklesin furk3y İ gördükçe oynarız beraber Genişletmek için tıkla ... tamam kardes steami actigimda eklerim -qarapapaq-' Alıntı: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla ... ogrenci degil misin sen ogrenci dedigin ya ders calisir ya da oyun oynar
paradox07 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Hee ben yatıyom ya ikisi de yok Genişletmek için tıkla ... evde internetin varsa gel iste sen de
-qarapapaq-' Alıntı: Hee ben yatıyom ya ikisi de yok Genişletmek için tıkla ... evde internetin varsa gel iste sen de
Invoke Üye paradox07' Alıntı: evde internetin varsa gel iste sen de Genişletmek için tıkla ... Var tabi internetim de dota yüklü değil, gelemem valla.
paradox07' Alıntı: evde internetin varsa gel iste sen de Genişletmek için tıkla ... Var tabi internetim de dota yüklü değil, gelemem valla.
Heroata Üye -qarapapaq-' Alıntı: Var tabi internetim de dota yüklü değil, gelemem valla. Genişletmek için tıkla ... Benim internetimde de lol yuklu deil ama bilgisayarimda lol yuklu
-qarapapaq-' Alıntı: Var tabi internetim de dota yüklü değil, gelemem valla. Genişletmek için tıkla ... Benim internetimde de lol yuklu deil ama bilgisayarimda lol yuklu
paradox07 Üye Konu Sahibi furk3y beni sen ekler misin senin ismini yazınca 2 kişi çıkıyor daheroata sen de ekleyebilirsin.nickim: paradox07_
furk3y beni sen ekler misin senin ismini yazınca 2 kişi çıkıyor daheroata sen de ekleyebilirsin.nickim: paradox07_
Invoke Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız EEWR EQWR F D Refresher F D Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız EEWR EQWR F D Refresher F D Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız