ilcarnefice
Üye
simdi gelemem hacilar ya memleketimde beni rahat birakmiyolarcok ozlendim galiba geceleri belki olabilir.ben size numarami vereyim pm den telefonla haberlesiriz olur mu?
- - - Eklendi - - -
Mert kastigin itemleri sirasiyla yazar misin ya anlayamadim hangi itemler onlar
Seninle bi ara oyuna girelim de ben sana ne neyle counterlanır göstercem..
Hüseyin eklemek istediğim bişey var
R2 nin diğer bir antisi ise silencer dır ve zor bir herodur
Bugün invoker la oynadım. O ne fena hero ya14 tane skill var karşı tarafta 3kişi vardı, bizdende herkes çıkmış. Adamlar kuleleri yıkmaya geliyo. Karşı koyuyorum tek başıma 3 üne karşı 2 si ölüyor Tek başıma iyi direndim , çok beğendim o heroyu
Mert kastigin itemleri sirasiyla yazar misin ya anlayamadim hangi itemler onlar
Can çalma, hasar , hız .. Can çalma üçünde de vardı bilerek aldım. Önceki oyunlarımda almıyordum. Alayım dedim. Cidden çok işe yarıyor. 3 kişi daldılar canım yarıya bile inmedi.
Drow ranger da rikiyi counterlayabilir mantıken silence ile.. Tabi silence atmana rağmen gelip biçiyor zıkım, o kötü... Ona da yapacak bir şey yok
İnvo çok zor hero, belki en zor herodur. Eğer tam invo prosuysan rampage'e kadar yolun var.
- - - Eklendi - - -
Arcane Bot
Dagon (5level)
Urn
Mystic Staff (Hex çıkıyordum alamadan bitti oyun )
- - - Eklendi - - -
İşe yaramaz kardeşim, çok mantıksız ve gereksizdir. Bir kere Vladmir çalışmaz çünkü melee attacklarda işler lifesteali, range herolar vlad. kasmaz. Momda çok saçmadır, mom bastığında attack speedinin artar yalnız mom basılıyken daha çok damage yersin, sağlam bir hero olman lazım barath gibi, aksini snip. çok kırılgandır zaten azıcık canı var mom bastığında daha çok damage yer.
Domi mantıklı olabilir, eğer lifesteal istiyorsan, ki snipe hiç lifesteal çıkmayanlarda var. Bence çıkılabilir, oyun sonu. Karşıya göre de değişir tabi...
bence mom snip icin gayet gerekli,snip range i ile momu bastiginda zaten kendi mini stun i da oldugundan adami yanina bile yaklastirtmiyor.ben ilk olarak sirasiyla pt,mom,kritik,yasha cikiyorum
İnvo çok zor hero, belki en zor herodur. Eğer tam invo prosuysan rampage'e kadar yolun var.
- - - Eklendi - - -
Arcane Bot
Dagon (5level)
Urn
Mystic Staff (Hex çıkıyordum alamadan bitti oyun )
- - - Eklendi - - -
İşe yaramaz kardeşim, çok mantıksız ve gereksizdir. Bir kere Vladmir çalışmaz çünkü melee attacklarda işler lifesteali, range herolar vlad. kasmaz. Momda çok saçmadır, mom bastığında attack speedinin artar yalnız mom basılıyken daha çok damage yersin, sağlam bir hero olman lazım barath gibi, aksini snip. çok kırılgandır zaten azıcık canı var mom bastığında daha çok damage yer.
Domi mantıklı olabilir, eğer lifesteal istiyorsan, ki snipe hiç lifesteal çıkmayanlarda var. Bence çıkılabilir, oyun sonu. Karşıya göre de değişir tabi...
bence mom snip icin gayet gerekli,snip range i ile momu bastiginda zaten kendi mini stun i da oldugundan adami yanina bile yaklastirtmiyor.ben ilk olarak sirasiyla pt,mom,kritik,yasha cikiyorum
Hocam power treads
Crystals
Mask of madness
Yasha
Sonra butterfy tarras divine cikarein zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?