Invoke
Üye
oo gencler muhabbet ilerlemis bayagibenim finaller var fazla giremiyorum ama bastan sona okudum yorumlari.Mert dota2ye baslar miyim bunu zaman gosterir,Tolga millete lol deme canim alirim first bloodumu
Kolay gelsn sınavınların da bana da dua edin lysde .d sana da başarılar Tolga…
Yazın başlarsın
oo gencler muhabbet ilerlemis bayagibenim finaller var fazla giremiyorum ama bastan sona okudum yorumlari.Mert dota2ye baslar miyim bunu zaman gosterir,Tolga millete lol deme canim alirim first bloodumu
Kolay gelsn sınavınların da bana da dua edin lysde .d sana da başarılar Tolga…
Yazın başlarsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.yi izleyin derim =)
- - - Eklendi - - -
7yi de izleyin
- - - Eklendi - - -
3-2-1i de izleyin bu videodan sonra gördüm ki ben dota bilmiyorum
Şimdi crystal maiden oynadım koca oyunda 1 kill aldım
Şimdi crystal maiden oynadım koca oyunda 1 kill aldım
Hee 1 kill de 6000 cash veriyo dimi
tabi nakit paradostum onun 3.skilini fulle ve baslarda ilk skilini bolca kullan creep son vurusu icin bile olsa.oyle oyle para kas
Güzel fikir ama ben sevmedim crystal i biraz sonra ogre magi oynayacam o on numara
ogre candir yailk basta sana tavsiyem soul ring kas
Babacım arcane yetiyo bana
Ya dünde birileri steam e girdi öyle bi bakındı çıktı hiç oynayalım falan yok
soul ring zaten basta adami kesmek,kastirmamak icindir.sen arc bot yapana kadar dakka 5 en azsen beni dinle soul ring kas,zor zamaninda rahat et
Deneyelim bakalım bu aralar slardar a sardım..
slardara da pt+madalyon+urn of+sy+desolator falan iyi gider ustune bi de sy yerine assault da kasabilirsin.adama butun def kirici itemleri kas
- - - Eklendi - - -
slardara da pt+madalyon+urn of+sy+desolator falan iyi gider ustune bi de sy yerine assault da kasabilirsin.adama butun def kirici itemleri kas
- - - Eklendi - - -
Sy assault kadar def kıramaz o yüzden assault u sy ye tercih ederim..
sy yi def kirmasi icin demedim de as ve ms icin,ustune bi de maim olsun diye dedim.yoksa zaten sangenin def falan kirdigi yok sadece karsi tarafin as ve ms sini dusuruyo
Aslında slardar a sange gerekmez sonuçta bash yeter diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?