Henüz çok erken maalesef. Sitede aktif ve birşeyler paylasmaya calisan üyelere vermeye calisiyoruz çünkü rapidshare.com gibi sitelere upload etmekle urasmamaları için.bende dosya eklemek istiyorum.yetki verirsen sevinirim
Yetkiyi verdim, detayları pm den okursunuz tesekkurlerUygun görürseniz bende istiyorum. 1 ay içerisinde biraz daha aktif olacağım sitede şimdi biraz durgun sayılırım.
En fazla upload edilebilecek dosya boyutu nekardır? Ne tür içerikler upload edebiliriz? umarım bu soruların cevabı PM içerisinde mevcuttur. Kolay gele
Biraz süre daha geçsin size zaten vermeyi düşünüyoruz.bilmiyorum konularıma bakın yararlı mı yararsız mı ona göre bi karar verin emege saygı
eskimi?Ben Eskiyim Ama Yeterli Mesaj Sayım Yok Bana Dosya Ekleme Yetkisi Verebbilme şansınız Nedir? Iyi Forumlar...

)Bunu kısa zaman içerisinde hazırlayıp sitenin bir yerinde sunacagiz, öneriniz için tesekkurler.bende yeni bir üyeyim burdaki arkadaşlara faydalı olmak istiyorum siteye de çok fazla giriş yapıyorum ama gerek rapidshare gerekse upload nasıl yapılır bilmiyorum sizden ricam benim gibi pek fazla bilgisi olmayan arkadaşlara bu işin nasıl yapıldığını dikkat çekici bir başlık altında anlatırsanız çok memnun olurum bu başlığı da ana sayfada yayınlayabilirseniz sevinirim çünkü site çok geniş görünür yerde olması faydalı olur diye düşünüyorm teşekkürler
+ozan abi bana da yetki verebilirmisin??
+bende olmak isterim
+bende dosya ekleme yetkisi istiyorum ama mesaj sayım az forumda katkım olsun istiyorum sadece alan değil paylaşanda olmak istiyorum...Saygılar...
Sadece mobil dosya paylasım alanlarında gönüllü olarak ara ara güncel ve güzel bir sekilde dosya ekleyen üyelere verme taraftarıyız yoksa çok aktif olan bir üye dahi olsanız, bu konu dısı ve destek bölümlerinde olup da , dosya paylasım bölümlerinde degilse bu yetkiyi vermeye gerek yok diye düşünüyoruz.Negative bende istiyorum. kendi pcdeki arşivlerimi bölmüne göre daha hızlı yapabilmek ve yararlı bilgiler paylasmak için. yetki verirsen sevinirim
Daha henüz yeni üyesiniz, belli bir zaman geçtikten sonra tekrar düşünebiliriz.O yetkıden uygunsa bende ıstıorum şimdi bosu bosuna başka adrese yuklucem
Dosyalar bölümlerinde paylasımlarınız oldugundan ve bunu bu yetki ile daha çok ve daha kolay bir sekilde arttırabileceginizden dolayı yetki verildi.Ben Her gün online olabiliyorum ama Dosya ekleme konusunda ne yapabilirim bilemiyorum elimde çok şey olsa bile hep paylaşılan konulardan olşan bir arşiv sanırım yetki çok gerekli değil ben teşekkür etmek için yazıyorum bunu çünkü olması icab eden paylaşımlarımı zaten mod arkadaşlar siteye yüklüyorlar.
Birkaç mesajım vardı kontrol edip onları da siteye yerleştirirseniz sevinirim.
Puanlarıma bakarsanız faydalarını tahmin edebilirsiniz.
İşini iyi yapan insanlarla çalışmak ve paylaşmak güzel
Şubat sonu itibariyle tam olarak aktif olabileceğim (Şimdilik sadece sömürüyorum)