"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Ben ne zaman olurum acaba?

matrixugur

matrixugur

Üye
ben biraz aratırma yapıyım şifresi maxicep olan paylasımlar yaparım şimdilik erken

elmyra

Üye
bende ekleme yetkisi istiyorummmm :yuru:yuru:yuru:yuru

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
@rzu,

İlk mesajda eklenti yetkisi verilecek üye kriterleri belirtildi. :)

elmyra

Üye
Siz bilirsinizzz isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öyle olsun. :ehe

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Siz bilirsinizzz isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

Şimdilik

dosyalarınızı

resimleri

adreslerinden mesajlarınızı gönderin. :oke:

rapturka1907

Üye
bende daha bugün üye oldum dolu oyun falan var telefon için yani atabileceğim buraya baya üzel şeyler var bence kısıtlamalar yanlış...

keremerson

keremerson

Üye
S€YF€TTiN;514590' Alıntı:
kerem böyle bir talebin olmamışki dosya ekleme yetkisi verilsin sana :naughty:

ben negaya pm atmıştım.. haberi wardı.. az önce gene pm attım.. şimdi yetkiyi werdi saolasun Nega :)

elmyra

Üye
ben vazgeçtim istemiyorum bişey sizin olsunn bende takılırım kafama göre :):):):):):):):):)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dosya ekleme yetkisinin verdigi özelligi kullanmanız için veriyoruz yoksa herkese açardık, amaç sık sık paylaşım yapanların direk dosyaları siteye eklemesi

Yoksa siz simdi rapidshare.com upload edip bir konu açmak isterseniz dosyalarda, biz zaten onu gözden geçirdikten sonra onaylıyoruz, dosyayı linkten çekip konuya ekleyip onaylıyoruz.

elmyra

Üye
tamam iştee vazgeçççtiiimmmm istemiyoruuuummmmmm

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
kız milleti işte kız :islik

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
konuyla alakasız mesajlar silinsin yaw....

cnrokt

cnrokt

Üye
S€YF€TTiN;514973' Alıntı:
konuyla alakasız mesajlar silinsin yaw....

benden uzun yaşayacan vallaha :D

worldcild

Üye
üstad rapidden upload etmek biraz zor oluyor biraz yüzsüzlük olacak ama:D bana bu yetki werilse özellikle muzık melodi kısmında güzel eklentıler yaparım die düşünüyorum...yöneticilik falan istemıom ben amac faydalı olmak yani..pmden mesajını beklıyorum ama pmden atarsan sewınırım üstad..ilgin için saol ..bide yetkiyi werirsen acıklamda yaparsan sewınırım..malumun daha önce hiç eklenti yapmadım..şimiden saol üstad kib

Üst Alt