"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
kardeş senden istemiştim de daha önce ama walla rapidden çoq uzun sürüyor elimde güzel dosyalar war olmazsa geri alabilirsiniz
Upload sınırımız maalesef belirli yani dosya ekleme yetkisi alanlar, sınırsız dosya ekleme kapasitesi olarak düşünmesinler, Sadece yararlı ve sitede uzun zaman kalması gereken dosyaları eklemelisiniz sadece. Bu sartlarda olacaksa dosya ekleme yetkisi verebiliriz

maxiburak

maxiburak

Üye
ozan abi yararlı olacagıma inanıyorum ama vermek yada vermemek sana kalmış birşey sana karışamam nede olsa sen bizim yöneticimizsin cwbını bekliyorum

Nazy

Nazy

Üye
Dosya Eklemek İstiyorum
Eski bir üyeyim ama askerde olduğum için MaxiCep siz kaldım uzun süre

Eklemeyi Düşündüğüm dosyalar
küçük ve işe yarayacağını düşündüğüm dosyalardır

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dosya Eklemek İstiyorum
Eski bir üyeyim ama askerde olduğum için MaxiCep siz kaldım uzun süre

Eklemeyi Düşündüğüm dosyalar
küçük ve işe yarayacağını düşündüğüm dosyalardır
Uzun zamandır görmedigimiz ama özledigimiz arkadaşımıza da verdik yetkiyi :oke:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
ben de inş ileride bu yetkilerden alabilirim şimdilik yapmam gereken biraz daha çalışmak sanırım :)

recepali

recepali

Üye
benim daha çok var yaw da ben şunu merak ettim ben bu siteye ne zaman üye oldum bilmiyorum nasıl öğrenebilirim_?

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
arkadaşim benım pcde cok guzel programlar var sızlerle paylaşmak ısterım ama ekleme yapamıyorum

alemburda

alemburda

Üye
BENDE BU OLAYI MERAK EDİYORDUM AMA DOSYA YETKİSİ ŞU AN İÇİN OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN sitesini önere bilirim HELE Kİ CEP TELEFONU DOSYALARI İÇİN DÜŞÜNECEK OLURSAK

icytower

Üye
benim 500 mesajım yok ama dosya ekleme yetkim olursa iyi olur upload etmem gerekn dosylar var!

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Biraz daha zaman geçince, yararlı oalcagini düşündügümüz durumlarda yetkileri zaten vermekteyiz arkadaslar. Arşivimiz yeteri kadar güncel ve cesitli zaten, sadece zaman içerisinde güncellemelerle urasılıyor melodiler , videolar gibi bölümler dısında. O bölümlere ise katılımlar rapid, speedyshare gibi sitelere upload edilen dosyalar ile de mümkün.

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
acaba bende yetki alabilir miyim?
depolama siteleri dandik de...

keremerson

keremerson

Üye
benim daha çok var yaw da ben şunu merak ettim ben bu siteye ne zaman üye oldum bilmiyorum nasıl öğrenebilirim_?
Her üyenin profilinde yazıyor zaten ;)

[cizgi]pink[/cizgi]

acaba bende yetki alabilir miyim?
depolama siteleri dandik de...
ramazan12345 ---> Mesajlar: 139
Dosya ekleme yetkisi için üyenin sitede en az 2 Aylık Üye olması ve 500 Mesajı bulunması gerekiyor.

FerreT

FerreT

Üye
Walla Ozandan Dosya ekleme yetkisi isteyecem ama Ozan takarmı bilmem :D
Ozan Benim Dosyalara bi bakı ver aradan 52 saat geçti Şayet illa Rapidlinki istiyorsa Rapidlinkide verebilirim ;)

metintoroo

metintoroo

Üye
bende Baya eski bir uyeyim ama fazla online olamıyorum oldugum sure içinde aktif olmaya calısacagım önceden fazla ilgilenemiordum yanlız tam olarak baslık veya dosya nasıl ekleyecegimi bilmiorum Negative yardımcı olursan sevinirim şimdiden tesekkürler..

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
bende dosya ekleme yetkisi istiyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlk mesajda belirtilen şartlara uymayan üyelerimize dosya ekleme yetkisi vermeyi düşünmüyoruz.

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
İlk mesajda belirtilen şartlara uymayan üyelerimize dosya ekleme yetkisi vermeyi düşünmüyoruz.

Neyse hocam 2 aylık üye degiliz ama 500 mesajı bulduk ben başımın çaresine bakarım :islik

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yararlı dosya paylasımı yapmaya calisan her üyeye bu konuda yardımcı oluyoruz emin olun.

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Yararlı dosya paylasımı yapmaya calisan her üyeye bu konuda yardımcı oluyoruz emin olun.

bilmiyorum konularıma bakın yararlı mı yararsız mı ona göre bi karar verin emege saygı

Üst Alt